În 25 mai 2019 Castelul din Bonțida vă așteaptă la o nouă ediție a Bánffy Music Day, cu muzică clasică, cu plimbări în grădină și tururi ale Castelului, precum și cu bunătăți gătite de Krisztina Tímár și Vorbe după rețete de odinioară.

Vor fi readuse la viață combinații de ingrediente și condimente din rețetarele nobililor, aduse în forme noi, alături de povești despre maniere de masă și obiceiuri de odinioară. Produsele sunt toate proaspete, numai rețetele sunt de acum câteva secole. La fel și rețetele și partiturile muzicale după care se cântă și Castelul. Brunch, concerte, grădină și Castel, iată un plan bun pentru una dintre ultimele sâmbete de primăvară de petrecut împreună cu cei dragi la 30 de kilometri și 3 secole de Cluj-Napoca.

Concerte:
Roman Kim (violin)
Transylvania Saxophone Quartet
Eufonia String Quartet
Mood Quartet
Ansamblul Baroc Transylvania
Cvartetul de Corn si
Cvintetul de Alămuri al
Filarmonicii de Stat Transilvania
& more

Acces: 70 lei/persoană

Biletele se pot achiziționa aici. Mai multe informații în curând.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram