Strada George Clemenceau s-a transformat deja într-un un loc pentru prieteni și concerte. Marú, 'The Richest Girl In Town' ne va încânta JOI, 30 mai, de la ora 20:00, pe această străduță plină de poveste din Piața Muzeului din Cluj-Napoca și pusă în acestă lumină de catre VORBE. 
Cântăreață, compozitoare și multi-instrumentistă, Marú a cucerit o mulțime de ascultători. Accesul la eveniment este liber și nu e nevoie de rezervare prealabilă.

Despre Marú
Marú (Diana Moraru) este absolventă de chitară clasică la Conservatorul „Musik und Kunst Universität" din Viena, compune și este profesoară de muzică. A început cu pianul, dar a trecut la chitară, iar această alegere i-a marcat viitorul muzical. Din 2000, Diana Moraru a început să susțină concerte de muzică de cameră, iar în 2004 cânta pe scena Ateneului Român din București. A fost invitată să concerteze în străinătate, "Fiesta de la Guitarra” - Tartu/ Estonia 2007, “XVI Rapla Kirikmuusika Festival” 2008, Estonia, Festivalul Internațional ESTA 2009, Viena, Austria.
Din 2012, Diana Moraru colaborează cu HaHaHa Production, semnând în calitate de compozitor, atât piesele ei cât și ale altor artiști români.
Muzica pe care o compune pentru ea, în ultima perioadă se încadreză în registrul electro-jazz. În 2018 a lansat E.P.-ul semnat Marú ce conține patru piese în limba engleză și una în limba română.

"The Richest Girl In Town" este una dintre cele patru piese de pe acest album și care va răsuna joi seara pe strada Clemenceau din Cluj-Napoca.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram