Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” își deschide porțile pentru Europa începând cu 31 mai, show-ul din România din data de 22 iulie, din Piața Constituției, fiind cel care va închide, lista concertelor de pe continentul European.
În 2011, Jon Bon Jovi a fost pur și simplu extaziat de public și de organizare încât a oferit pe lângă cele două ore de concert încă alte 60 de minute de vis.  Au fost clipe de neuitat pentru toți. Piața Constituției a devenit pentru Bon Jovi un loc cu adevărat special. Celebra scenă a fost imortalizată prin fotografia ce a făcut înconjurul lumii: Jon Bon Jovi cu brațele întinse în fața a 60.000 de oameni care-l idolatrizau și Casa Poporului. Vom repeta povestea magică de acum 8 ani. Mulțumim, tuturor!”, a declarat Denise Săndulescu, CEO D&D East Entertainment.

În data de 25 iulie 2019 trupa BON JOVI se va găsi în Tel Aviv, Israel, și de acolo va pleca direct la Rock In Rio, Brazilia.

Așadar, mai e puțin și publicul se va descătușa, dând frâu celor mai intense emoții create de muzica LIVE a celei mai emblematice formații rock americane: BON JOVI. Un vis împlinit pentru toți fanii din România și nu doar pentru aceștia, pentru că vestea concertului de la București aduce mii de spectatori de peste hotare. Iar glasul inconfundabil al lui Jon Bon Jovi va topi multe inimi cu mult prea celebrele “Always”, “Bed of Roses”, "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive", "Bad Medicine" și, bineînțeles, "Livin 'On a Prayer", plus alte zeci de hituri.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute.
BON JOVI sosește la București în formula: Jon Bon Jovi, voce – chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, Hugh McDonald, bas, John Shanks, co-producător, Everett Bradley, multi-instrumentist și Phil X, chitară, cel care l-a înlocuit pe Richie Sambora.

"Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat liderul formației Jon Bon Jovi.

“This House Is Not For Sale” are toate datele să devină cel mai valoros turneu BON JOVI și din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, liderul Jon Bon Jovi, 56 de ani, apare în revista Forbes pe lista Celor mai bogate celebrități din America, atingând locul 16, cu o avere estimată la 410 milioane de dolari, în 2017.
Succesul ultimului album "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (This House Is Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi.

Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro la următoarele categorii de prețuri:

Acces General – 230 lei

Golden Circle – 380 lei

Diamond Circle – 600 lei

Tribuna VIP – 750 lei

Silver VIP Experience Package – 777.15 lei

Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei

Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei

Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

 
DESPRE BON JOVI ÎN CIFRE

Pe parcursul unei cariere strălucitoare, care se întinde în mai bine de trei decenii de la formarea lor, în 1983, BON JOVI și-a câștigat prin forțe proprii locul printre regii rock-ului mondial. Cu un catalog extins de hit-uri și peste 2.800 de concerte realizate în 50 de țări, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, BON JOVI este o formație adorată.
Înainte de 2013, turneul mondial "Because We Can" a devenit cel mai mare turneu al anului, privind încasările. Totodată,  BON JOVI s-a clasat pe prima poziție, în anul 2010, cu turneul "The Circle Tour" care a însumat 201 milioane de dolari și "Lost Highway Tour" care a însumat 210.6 milioane de dolari.
În aprilie 2018, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formația BON JOVI a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.
Pentru mai multe informații despre BON JOVI vizitați www.BonJovi.com.
 
Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram