UNTOLD scoate din joben surpriza pentru această ediție cu numărul 5 a festivalului, un festival care strânge an de an tot mai mulți fani. Cei care și-au dorit să-l vadă sau să-l revadă pe Robbie Williams, probabil cel mai mare entertainer al zilelor noastre, au ocazia s-o facă într-una din zilele festivalului.
Conform declarațiilor organizatorilor făcute la conferința de presă de la Cluj-Napoca, Robbie Williams va fi prezent la Untold cu o echipă de 100 de persoane din care 50 vor urca pe scenă. Se așteaptă un concert incendiar, așa cum celebrul artist și-a obișnuit fanii. Concertul va dura o oră și jumătate, conform acelorași declarații.

Pe pagina de facebook a evenimetului s-a anunțat încă de duminică printr-o postare ”this year we are going SUPREME”, iar azi s-a anunțat oficial prezența artistului la festival. Cu acest anunț organizatorii lansează următoarea rundă de bilete la preț special ce va fi activă miercuri, 5 iunie, începând cu ora 12:00.

Clujul va fredona așadar Supreme, Feel, Let me Entertain you, Love my life ori Come Undone.

UNTOLD se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 1-4 august. Robbie Williams revine cu această ocazie, pentru a doua oară în România, după concertul din 2015 din Piața Constituției, București. 

sursă foto: pagina de facebook Untold
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram