Anul 2019 vine cu artiști noi pe scena românească dar și cu artiști care revin în România pentru a bucura publicul cu prestația și muzica lor.
Unul dintre cei mai așteptați artiști, care ajunge pe scena românească pentru prima dată, este artistul britanic Ed Sheeran. Acesta va concerta în data de 3 iulie 2019 pe scena amenajată pe Arena Națională din București. În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor, s-au vândut 25.000 de bilete. Biletele au fost puse în vânzare exclusiv online. În acest moment mai sunt disponibile bilete la categoria ”în picioare”, prețuri: 299 lei și 399 lei

Actorul David Duchovny, cunoscut pentru rolurile principale din "Dosarele X" și "Californication" (10 februarie 2019 la Sala Palatului, București), trupa The Cure (22 iulie 2019, Piața Constituției din București) vor fi prezenți și ei în România pentru prima dată.

Concertele programate în acest an vor aduce în fața publicului și artiști care au mai fost în țară și revin pe scenele românești, cum ar fi Metallica, Bon Jovi, Lenny Kravitz , Status Quo, Slayer, Whitesnake, Tom Odell, Tom Jones, sau Goran Bregovic.

Bon Jovi revine în România pe 21 iulie 2019, la București în următoarea formulă: Jon Bon Jovi (voce și chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bass), John Shanks (co-producător & co-compozitor), Phil X (chitaristul cooptat în turneul din 2013). Bilete disponibile aici.

Metallica
va cânta pentru a patra oară în București, în data de 14 august 2019. Concertul va avea loc pe Arena Națională. Parte a turneului "Worldwired Tour 2019"concertul Metallica a devenit sold-out la o zi după punerea în vânzare generală. La București vor fi prezenți: James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas). De-a lungul timpului, trupa i-a avut în componență și pe Dave Mustaine, Jason Newsted, Ron McGovney și Cliff Burton.

André Rieu și orchestra sa Johann Strauss va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca. "Regele Valsului" revine în România pentru 4 concerte pe BT Arena în 4, 5, 6 și 7 aprilie 2019, în cadrul turneului său mondial. Fanii celebrului violonist se vor putea bucura de un mix de vals, muzică de film, musical, operă precum și de cele mai cunoscute hituri.

Cântărețul american Lenny Kravitz se va întoarce în România pentru a concerta în premieră la Cluj-Napoca în data de 6 mai 2019. Evenimentul va avea loc la Sala BT Arena. Va face parte din turneul Raise Vibration Tour, ce va demara pe 26 aprilie, promovând noul album "Raise Vibration".

Tom Jones  revine în România pentru un concert în premieră la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019. Evenimentul se va desfășura la Sala BT Arena. Show-ul va include cele mai cunoscute hituri, precum: "It's Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "I'll never fall In Love Again" și "If I Only Knew". Tom Jones va interpreta și piese de pe cele mai recente albume: "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" și "Praise & Blame".

În 2019 nu vor lipsi spectacolele "Lacul Lebedelor" oferit de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg, "Disney On Ice - Reach For The Stars”.

sursa: infomusic.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram