Dacă alegi să sărbătorești noaptea dintre ani în centrul orașului, află ce concerte ți se pregătesc.

În Piața Mare din Sibiu vor concerta începând cu ora 19,00: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project.
La Cluj-Napoca, spectacolul de Revelion va începe la ora 22.00, în Piaţa Unirii cu un concert de muzică arhaică, susţinut de Florin Ştefan acompaniat de taraf. De la ora 23.00 - Concert aniversar Semnal M, la împlinirea a 40 de ani de activitate.

La Târgu Mureș, concertul de Revelion va începe la ora 22.00 în Piața Victoriei. Cei care vor da start petrecerii de Anul Nou sunt DJ Thomas PCZ și MC Ionutz Florea iar invitații de onoare sunt trupa IRIS și soprana Felicia Filip.

La Brașov, DJ Project și Anna Lesko vor sărbători trecerea dintre ani alături de brașoveni în Piața Sfatului începând cu ora 23.00.

În Centrul istoric din Bistrița va răsuna de Revelion muzica rock. Dan Helciug împreună cu colegii de trupă, Spitalul de Urgență, vor încălzi atmosfera pe pietonala Liviu Rebreanu. În deschidere va cânta pentru bistrițeni Ami.

La Baia Mare, Gașca de Acasă va cânta pentru băimărenii care vor alege să sărbătărească Revelionul în stradă. Concertul va începe de la ora 23,00 și va avea loc în Piața Libertății.

Centrul Devei își așteaptă petrecăreții în centrul oerașului începând cu ora 20.00. Trupa Voxis va da startul petrecerii la Deva și vor fi urmați de Carla's Dreams. De la ora 22.00, vor concerta trupele Topaz și Quas, urmate, de la ora 22.45, de Adrian Sărmășan. Cu puțin înainte de ora 24.00, trupa Taxi împreună cu solistul Dan Teodorescu vor încinge atmosfera înainte de ciocnirea paharelor de șampanie.

Oriunde te va prinde noaptea dintre ani, îți dorim să-ți fie bine și La mulți ani!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte, Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram