Mario Dance Atelier vă invită la concert ! Artiști care au făcut istorie în muzica românească vor fi prezenți pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca în 15 Decembrie, de la ora 20:00: Semnal M, Mircea Baniciu și Laurențiu Cazan.
Biletele se pot cumpăra online, dar și de la: Agenția de bilete a Teatrului Național Cluj-Napoca, Cinema Florin Piersic, Librăria Humanitas, terminalele Zebra. 

Semnal M 
În toamna anului 1976 se pun bazele trupei, după o discuție între Iuliu Merca si Ștefan Boldijar, purtată în prezența lui Mimi Găzdac (Varga), la restaurantul „Scoica" din Jupiter în vara aceluiași an.
Primăvara anului următor aduce cu sine începutul repetițiilor, în Cluj-Napoca. Formula era: Iuliu Merca, Ștefan Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici. În luna martie se dă numele formației: Semnal.
Hituri: "Moara", "Durata", "Hora", "Urare", "La mijloc de pădure", "Bal la Apahida", "Mai avem multe de făcut", "Tânăra dimineață", "La fereastra ta", "Desculț în iarbă", "Spune-mi cine ești".

Mircea Baniciu 
S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor '70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo.
Hituri: "Eșarfă în dar", "Vara la țară", "Cântecul Ceasornicarului", "Himera", "Dacă ai ghici", "Apa sâmbetei", "Amintire", "Andrii Popa", "Tristeți Provinciale", "Mă trezesc cu tine în gând", "Pisica neagră", "Canadiana", "Dealul cu dor", "Frunza". 

Laurentiu Cazan 
Este un multiinstrumentist (vioară, pian, chitară, muzicuță, percuție), compozitor, textier, solist vocal și orchestrator român din Buzău. A studiat vioara și pianul încă din copilărie. Fiind autodidact, mai târziu învață să cânte la chitară (acustică, electrică, bas) și își însușește tehnica percuției. 
Laurențiu Cazan a debutat în anul 1982 cu piesa “Uită tristețea”, iar în 1991 s-a stabilit în Olanda, decizie de moment, deoarece câțiva ani mai târziu s-a reîntors în țară. Ultimul său album, “Și iarăși voi zbura“, a fost lansat în 2003. În 1996 - își lansează albumul “Say something”.
Dintre cele mai cunoscute piese interpretate de Laurențiu Cazan pot fi enumerate: "Say Something", "Uită tristețea", "Sunetul ploii","Noaptea în vis", "Numai muzica", "Pescărușul", "Te caut","Survive", "Sinceritate", "Aud un strigăt", "The Winner", "Running and crying".

sursa: eventbook.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram