Cerbul de Aur revine anul acesta cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 22-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a 4 seri. Piața Sfatului din Braşov va găzdui din nou spectacolul-concurs, un nucleu al performance-ului de calitate coprodus şi difuzat de Televiziunea Română, în calitate de organizator şi official broadcaster.
Eda Marcus şi Elvin Dandel vor fi prezentatorii Festivalului Cerbul de Aur 2019. Eda va urca pentru prima dată pe scena de la Braşov, iar Elvin revine în Piaţa Sfatului după ce, în 1996, a fost unul dintre artiştii invitaţi. Festivalul va reuni, pe scena sa, alături de concurenţi, artişti de top din întreaga lume. Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes deschid seria recitalurilor.

Artiști internaționali la Cerbul de Aur 2019
Emeli Sande, una dintre cele mai bune voci ale Marii Britanii din ultimii 10 ani, vine la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România.
Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al celebrei trupe Boyzone, va susţine un recital de neuitat la Festivalul Cerbul de Aur. Artistul va urca pe scena din Piața Sfatului sâmbătă, 24 august, în Seara de Gală.

Abonamente la Cerbul de Aur 2019
Club Cerbul de Aur - 550 RON
VIP - 450 RON
Categoria 1 - 360 RON
Categoria 2 - 260 RON
Categoria 3 - 199 RON

Bilete pe zi la Cerbul de Aur 2019
Club Cerbul de Aur - 275 RON
VIP - 215 RON
Categoria 1 - 175 RON
Categoria 2 - 125 RON
Categoria 3 - 70 RON

Biletele se pot achiziționa de pe eventim.ro

Programul concertelor de la Cerbul de Aur 2019
Fiecare seară va începe la ora 20:30. Show-urile vor dura câte 180 de minute cu câte 2 sau 3 pauze publicitare. În cadrul concursului de interpretare sunt așteptați 12 concurenți. Aceștia vor fi acompaniați de orchestră și jurizați de un comitet internațional format din 5 membri.
Joi, 22 august
Zoli Toth
Prima seară de concurs
Ştefan Bănică jr. Vineri,
23 august
Zoli Toth
A doua seară de concurs
Irina Rimes
Emeli Sandé
Sâmbătă, 24 august Gala Festivalului - decernarea premiilor Ronan Keating
Duminică, 25 august - Seară dedicată folclorului
Seara de folclor va fi împărţită în 3 segmente, iar de acompaniament se va ocupa Orchestra "Lăutarii" din Chişinău, avându-l ca dirijor pe maestrul Nicolae Botgros. Invitați: Irina Loghin, Benone Sinulescu, Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Dinu Iancu Sălăjanu, Nea Dudu, Taraful de la Mârşa + Nea Vasile, Floarea Calotă, Iulia Mihai + Taraful de la Clejani, Raluca Radu, Mihai Teacă, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ion Ghiţulescu Emy Drăgoi este invitat special, un acordeonist celebru, supranumit şi "Regele jazz-ului la acordeon". Loredana şi trupa Agurida vor aduce în prezent imnuri folclorice, împreună cu orchestra "Lăutarii". Maestrul Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi vor pune în scenă show-ul "Zbor de Ciocârlie", cu un concept construit în jurul mitului Creaţiei. Vor intepreta piese din folclor Paula Seling, Laura Bretan, Rodica Anghelescu şi Valentin Boghean.

Cine va juriza Cerbul de Aur 2019
Laureaţii celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Cerbul de Aur 2019 vor fi desemnaţi de un juriu internaţional, compus din: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo și Erminio Sinni.

sursă foto: cerbuldeaur.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Concerte

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram