Am ieșit în stradă în semn de protest așa cum au simțit s-o facă și alții, iar după estimările făcute nu am fost DECÂT 35.000 în Cluj, 20.000 în Brașov, 6-7.000 în Târgu Mureș, 5.000 în Oradea, 6.000 în Alba Iulia, 20.000 în Brașov și Timișoara, 10.000 în Sibiu și Iași, 150.000 în București, 300.000 în toată țara. Atât de mulți, de diferiți, dar cu o SINGURĂ și MORALĂ NEVOIE: ACEEA DE A NE FACE DREPTATE.
Părinții m-au învățat că FURTUL este un lucru josnic, de neacceptat, îngrozitor de rușinos, că se pedepsește prin lege. Mi-am învățat copilul la fel: să nu fure, să fie bun, generos, tolerant, respectuos. CONSTAT, la fel ca cei 300 000 de oameni care au ieșit în stradă, că BUNUL SIMȚ nu se mai poartă, că POȚI SĂ FURI și nu ești pedepsit dacă te mulțumești cu 200 000 de lei, constat că dacă ajungi la putere POȚI SĂ-ȚI BAȚI JOC de prietenii tăi, de cunoștințele tale, de părinții tăi, de oamenii care te-au votat și de cei care nu te-au votat, de o țară întreagă și MAI CONSTAT că ți-e bine făcând acest lucru. CONSTAT cu stupoare că MINCIUNA, CORUPȚIA, LIPSA TRANSPARENȚEI, LIPSA RESPONSABILITĂȚII sunt noile trenduri stabilite de Guvern și că VALORILE s-au schimbat. Suntem de-a dreptul demodați, fraților! CONSTAT cu groază care se traduce prin frică faptul că să acționezi mârșav, pe la spate, în miez de noapte, ca hoții și să te faci nevăzut devine un mod de viață.

protest februarie 2017
Nu asta e România mea! România mea este cea care a fost aseară în stradă, sunt oamenii aceia frumoși pe care i-am văzut și care au demonstrat pașnic pentru SIGURANȚA lor, a prietenilor lor, a părinților lor, a copiilor lor, a tuturor celor care cred în CINSTE, ONOARE, MORALITATE, NORMALITATE, DEMOCRAȚIE.

Nu sunt specialist, nu voi face previziuni, nici nu mă voi hazarda în explicații juridice. De acest lucru se ocupă cei avizați și sunt destui în țara asta. Au apărut deja diverse luări de poziție a procurorilor, a magistraților, în acest sens. Însă nu e nevoie să fii specialist ca să vezi cu ochiul liber ABUZUL pe care l-a făcut Guvernul, modul ingrat și josnic în care s-a acționat.

Voi ieși în stradă, în continuare, alături de cei care mai cred că se pot îndrepta lucrurile. Nu putem rămâne pasivi în fața nedreptății, în fața hoților care ne-au luat de fraieri în acea MARȚI NEAGRĂ. Este inadmisibil ca politicienii care conduc România să fie lăsați să facă ce doresc cu această țară, doar să le fie lor bine.

Voi ieși în continuare pentru binele familiei mele și pentru viitorul copilului meu, așa cum face orice mamă care simte că-i este amenințată siguranța celor pe care îi iubește și de care se simte responsabilă.

Voi ieși în stradă pentru că mai cred în țara mea, mai cred în România!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Publicat în Editorial

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram


Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/3563225255/media/recent/?access_token=3563225255.1677ed0.5f763826575942c6a81fc229c924ccda&count=12): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/r44385totc/public_html/components/com_sppagebuilder/addons/instagram_gallery/site.php on line 251