9 martie anunță finalul Turneului Național „Unire prin Cultură”, inițiat de Ateneul din Iași și organizat doar în decursul anului 2019 în 14 județe și care a presupus susținerea a peste 27 de reprezentații.
Sâmbătă, începând cu ora 11.00, piesa de teatru „Aventuri cu … DL. GOE” în regia lui Iulian Sandu, o piesă antrenantă, plină de vivacitate, de bună dispoziție și de morală va fi pusă în scenă la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”. 

După aproape două săptămâni de turneu, Ateneul din Iași vrea să cucerească și inimile iubitorilor de teatru din Târgu Mureș. Abordarea este inedită, plină de savoare și cu siguranță va însenina ziua fiecărui spectator.  

Turneul Național „Unire prin Cultură” este unul dintre proiectele speciale ale Ateneului din Iași, în care au fost investite, resurse, energie, dar mai presus de acestea, foarte mult suflet din partea întregii echipe. Deschiderea cu care ieșenii au fost primiți în toate localitățile în care au avut până acum reprezentații a dovedit faptul că teatrul este dorit de către foarte mulți oameni, indiferent de vârstă. 

Acest turneu este o demonstrație clară că o instituție de cultură, fie ea de mici dimensiuni și cu resurse limitate, poate face multe evenimente de anvergură, în condițiile în care există deschidere, disponibilitate și interes din partea actorilor publici și privați din domeniul cultural.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Teatru

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram