„Unde ești, Copilărie, cu povestea ta cu tot?” ne întrebăm uneori noi, oamenii cei mari și uneori prea serioși, atunci când problemele cotidiene par a ne copleși. Putem afla răspunsul  în povestea „Prâslea cel voinic și merele de Aur”, o adaptare plină de umor după basmul tradițional românesc.
Cei mari sunt rugați să vină la spectacol însoțiți de copilul interior și să lase la intrare grijile, iar cei mici au tot ceea ce le trebuie pentru a-l încuraja pe Prâslea în drumul său eroic către roadele de aur ale Pomului Vieții. Adaptarea celebrului basm al lui Petre Ispirescu, este interactivă și plină de umor, pusă în scenă pentru prima oară la Cluj-Napoca.

Este un spectacol educațional, prin care copiii văd că un caracter frumos și onest nu poate fi răsplătit decât cu bunătate, iubire și apreciere, atât binele, cât și răul, întorcându-se ca un bumerang. Morala ”Binele învinge întotdeauna” este puternică și motivațională. 

Spectacolul va avea loc în data de 18 noiembrie de la ora 11:00 sau 17:00 la Cinema Dacia,

Spectacol al Teatrului Sublim Art și organizat de echipa Un părinte mai bun, în cadrul proiectului Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai  frumoase povești ale copilăriei prin  teatru.

Bilete ora 11 aici: http://bit.ly/bilete-spectacol-11
Bilete ora 17 aici: http://bit.ly/bilete-spectacol-17

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani. Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Teatru

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram