Magnolii de Oțel - o poveste de suflet și o comedie savuroasă cu: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cocias, Ștefana Samfira, Ioana Barbu și Irina Ștefan, la Brașov.
MAGNOLII DE OȚEL, o comedie seducătoare despre familie și prietenie te va face să râzi, te va face să plângi, te va emoționa, te va impresiona, te va topi, îți va câștiga inima, așa sunt de părere realizatorii acestui spectacol.

Cea mai așteptată premieră a noii stagiuni de la Teatrul Avangardia sosește la Brașov Luni, 18 martie, la ora 19:00, la Teatrul Sică Alexandrescu. Următoarea reprezentație va avea loc Luni, 1 Aprilie, aceeași oră, aceeași locație.

Teatrul Avangardia a obținut în exclusivitate pentru România drepturile pentru a produce live pe scenă piesa de teatru Magnolii de Oțel, piesă care se bucură de mare succes în întreaga lume, inclusiv în varianta pentru marele ecran, în care joaca și Julia Roberts și Shirley MacLaine.

“Magnolii de Oțel a lui Robert Harling oferă publicului un amestec fermecător de dulceață, impertinență, lacrimi și râs…” (Jay Handleman, Herald-Tribune)

“În esență o comedie dramă despre prietenie care te înduioșează profund în timp ce te face să râzi.” (Tom Williams, Chicago Critic)

"Este genul de propunere teatrală care aduce oameni – oricât ar fi de diferiţi – împreună, care emoţionează şi împlineşte." (Răzvana Niță, critic de teatru)

"Regizorul conduce cu pricepere actrițele pe linia îmbinării comicului cu emoția sensibil dramatică.” (Ileana Lucaciu, critic de teatru)

Biletele se pot achiziționa:
- Online pe bilet.ro  
- Sala Patria – Casierie
- De la magazinele partenere Bilet.ro din Brașov (din aceste magazine pot fi ridicate și rezervările efectuate online pe site-ul bilet.ro)
- Coresi Mall – Agenția TUITravel
- Piața Sfatului – Agenția TUI Travel
- Calea București nr. 79 – Agenția TUI Travel

sursa: teatrulavangardia.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Teatru

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram