Importanți actori ai scenei brașovene, împreună cu regizorul Dan Vasile, cunoscut publicului grație producțiilor ”După ploaie” și ”Alchimistul”, au construit cu minuțiozitate și inspirație, o experiență teatrală intensă care, dincolo de hohotele de râs, invită la o meditație, personală asupra gradului de empatie și conectare cu cei din jur, în banalele intercțiuni cotidiene.
Textul, o meditație intensă, comico-dramatică, cu accente absurde, asupra refuzului comunicării și a acceptării celui de lângă noi, prinde viață, într-un spectacol cotropitor, viu, cu un umor contagios.
Spectacolul disecă rutina și indiferența, aratând că în spatele lor se ascund mecanisme vătămatoare. Tema recurentă a spectacolului este că nu suntem capabili decât ori de iubire absolută, necondiționată ori de o ură copleșitoare. Spațiul gri dintre ele este, practic, inexistent, o creație ”politically correct”.

Autorul Daniel CALL s-a născut în 1967 la Aachen și trăiește în Berlin. Ca mulți dintre colegii săi de breaslă, nu este numai dramaturg, ci și regizor. A studiat Istorie, Filozofie și Teatrologie la Köln.

Grădinile Groazei de Daniel CALL
Traducerea: Victor Scoradeț
Distribuția: Ligia Stan/ Anca Florea Mirela Borș Vlad Jipa Relu Sirițeanu
Regia: Dan Vasile
Scenografia: Ivan Cristian
Muzica: Costas Ivanov
Durata spectacolului: 1h 35 minute ( fără pauză)

Preţ bilet – 20 lei. Biletele se pot achiziționa de-aici: https://bit.ly/2mBtBFr

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Teatru

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram