Duminică 12 mai 2019, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca va fi pusă în scenă comedia ”Boeing Boeing” - Teatrul Elisabeta. Un architect cu trei stewardese, o menajeră și un prieten de la țară sunt ingredientele pentru o seară de teatru plină de umor.

Autor: Marc Camoletti
Regie: Șerban Puiu
Distribuție:
Arhitectul Bernard: Aurelian Temișan
Robert, prietenul arhitectului: Marius Gilea
Manajera Bertha: Anca Sigartău
Stewardesa româncă: Monica Davidescu
Stewardesa israeliancă: Alexandra Velniciuc
Stewardesa rusoaică: Tania Popa
Steward: Iulian Bălan

Durata: 3h (cu pauză)

Comedia “Boeing Boeing” a intrat în cea de-a șaptea stagiune, fiind vizionată de la premieră și până în prezent de peste 60.000 de spectatori.  De altfel, comedia “Boeing Boeing” deține și un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franțuzească la nivel mondial.

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că, un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeasi casă, cele 3 logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui, și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi și fără să te mai poți opri până la finalul piesei.

Biletele se pot achiziționa de-aici.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Teatru

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram