Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Reprezentări ale copilăriei în Anime-uri: Vineri, 16:00 - 18:00 și 18:00 - 21:00 Sâmbătă, 15:30 - 18:00 și 18:00 - 21:00 Duminică, 16:00 - 17:45 la Bookstory, Eroilor 6-8, Cluj-Napoca. Youkoso! (Welcome!)
În pragul Lunii Copilului, Bookstory vine cu o nouă provocare: aceea de a retrăi de vineri până duminică, câte o etapă specială a copilăriei.
”Din 24 până în 26 mai, ne bucurăm să vă invităm la propriul nostru Anime Minifest, în care ne-am propus să discutăm reprezentări ale copilăriei pornind de la principalele lucrări ale regizorului Mamoru Hosoda.”

Anime-ul e o sursă infinită de dezbateri, mai ales pentru că redă teme din viața cotidiană în Japonia, într-un mod în care nu reușesc să o facă filmele și serialele.Discuțiile despre copilărie și maternitate, copilărie și adolescență și despre legăturile familiale vor avea la bază pasaje din anime-uri semnate de regizorul Mamoru Hosoda. Promisiunea pe care o fac organizatorii este că nu vei pleca de-acolo fără să înveți măcar un cuvânt japonez: ”Ne referim la titlurile în limba japoneză ale proiecțiilor de la baza discuțiilor. Premisa noastră este că suntem cu toții "lost in translation" și revelarea sensului titlului ar trebui să fie un efort colectiv.”

Facilitator: Timeea Coșobea, fondatoarea TimOrientalism.

Tanoshimi ni shite iru! Looking forward to meeting you!

Biletele sunt disponibile la Bookstory. Pentru înscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu precizarea numărului locuri rezervate.

Program:
program eveniment bookstory
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Cărți

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram