Ediţia a VI-a a Caravanei GAUDEAMUS Oradea, eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune, va avea loc în perioada 8 – 12 mai 2019, în incinta pavilionului expoziţional care va fi amplasat în Piaţa Unirii.

Programul de vizitare: 
miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00;
duminică, între orele 10.00 şi 16.00.

Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Mai multe detalii aici

Calendarul Programului LECTURA 2019:

GAUDEAMUS Cluj-Napoca, ediţia a XX-a, 17 - 21 aprilie, în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii
GAUDEAMUS Oradea, ediţia a VI-a, 8 – 12 mai, în incinta pavilionului expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii
GAUDEAMUS Timişoara, ediţia a XI-a, 22 - 26 mai, Piaţa Libertăţii
GAUDEAMUS Litoral, ediţia a XI-a, 1 – 5 august, Piaţeta Perla, Mamaia
GAUDEAMUS Braşov, ediţia a II-a, 28 august - 1 septembrie, Piaţa Sfatului
GAUDEAMUS Iaşi, 2 - 6 octombrie, Piaţa Unirii
GAUDEAMUS Radio România, ediţia a XXVI-a, 20 – 24 noiembrie, Pavilionul Central Romexpo, Bucureşti

Despre Programul LECTURA

Iniţiat şi derulat de Radio România din 1994, Programul LECTURA are ca principal obiectiv promovarea şi susţinerea culturii scrise din România, prin organizarea de evenimente culturale de tip expoziţional în Bucureşti şi în oraşe cu tradiţie universitară din ţară. Programul LECTURA are în palmares 108 târguri derulate sub sigla Gaudeamus, peste 2.900.000 de vizitatori şi peste 12.600 de evenimente culturale organizate în cadrul târgurilor. 

Principalele componente ale programului sunt:

Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură - 25 de ediţii - cel mai longeviv şi mai important eveniment de acest gen din România, inclus începând cu anul 2001 în Calendarul Târgurilor Internaţionale publicat de către organizatorii Târgului de carte de la Frankfurt, liderul mondial al domeniului;
Caravana GAUDEAMUS - serie de evenimente expoziţionale organizate, începând din anul 2000, în câteva dintre cele mai importante centre culturale şi universitare din România, în parteneriat cu posturile teritoriale Radio România (Cluj-Napoca – 20 de ediţii, Craiova - 17 ediţii, Timişoara - 10 ediţii, Litoral - 10 ediţii, Oradea - 5 ediţii, Brașov – o ediţie, Sibiu- 3 ediţii, Târgu Mureş - 3 ediţii);

Proiecte conexe derulate de-a lungul întregului an, având ca momente de vârf Târgurile GAUDEAMUS: campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă”, Concursul Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu”, Invitaţi de nota 10: Olimpicii României.

sursa foto: radioromania.gaudeamus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Cărți

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram