Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Este o întâlnire cu tineri și despre tineri, despre încrederea în sine, despre drumul pe care-l vor face fiecare, despre locul și rostul fiecăruia și despre cum fac față situațiilor viitoare, despre curajul de a spune ceea ce cred și ceea ce vor, pe scurt despre a-și găsi vocea.
Dintre speakerii mai tineri și foarte tineri care vor veni în fața publicului în 23 noiembrie, la Cinema Florin Piersic:

Robert Zicman
Pasionat de robotică, chimie și experimente, Robert Zicman este membru Mensa de la 5 ani și va reprezenta UK la Concursul Internațional de Robotică Educațională din Shanghai 2019. Pentru a-și atinge potențialul și a face performanță, Robert învață acasă unde are timp pentru talentele și pasiunile lui dar și pentru joacă, natură, familie, prieteni, pentru călărit, excursii pe munte, chitară și invenții.
Lui Robert nu îi plac limitele și iubește provocările și să găsească soluții pentru o lume mai bună.

Mihai Hînda
Mihai are 20 de ani și o emisiune la radio. Mai interesant însă, este drumul parcurs pentru a-și găsi vocea. Dacă în 2010 îl preocupa kartingul și visul său era să ajungă pilot de F1, Mihai cel din liceu lucra deja la drumul în breasla entertainment-ului. În clasa a 9-a a avut prima interacțiune cu munca de DJ și a intrat pentru prima oară într-un studio de radio. Un an mai târziu, Mihai mixa deja muzică la evenimente și avea prima emisiune ca și host la radio. În prezent, tânărul se mândrește cu propria sa emisiune radio și multe event-uri de interes, unde a fost prezent fie la butoane, fie la microfon. La TEDxYouth@Cluj, Mihai o să povestească despre rețeta universală în a-ți “găsi vocea”.

Groovity
Groovity este o trupă a școlii de muzică The Beat, din Cluj-Napoca și vor veni la TEDxYouth@Cluj să susțină un miniconcert!
“Suntem un grup de tineri pasionați, vorbitori ai limbii muzicii. Încercăm să umplem fiecare loc de emoții sentimente și senzații pătrunzătoare, exprimându-ne iubirea pentru și prin muzica noastră. Motto-ul nostru este: cântă pentru a te exprima, nu pentru a impresiona. Fiecare piesă cântată este pura expresie a ființelor noastre.“

Ioana Chira
Ioana Chira s-a făcut cunoscută în mediul online promovând fitness-ul și moda pentru femeile mai plinuțe. Până în momentul de față a reușit să construiască o comunitate de peste un milion de persoane pe Instagram. Ea încurajează constant oamenii să fie activi și să îndrăznească să pășească în sala de antrenament fără frică. Ioana demonstrează în fiecare zi că nu trebuie să te conformezi standardelor impuse de societate și că îți poți crea propriul drum. Cu toate că suferă de o boala numită lipedema care îi afectează aspectul fizic, nu a lăsat acest lucru să stea în calea ei. Prin munca sa le încurajează pe femei să se iubească mai mult și să se îmbrace cât mai feminin.

Alți speakeri confirmați care vor vorbi în fața publicului despre cât de important este să ne găsim vocea: Matei Dima - producător, regizor, scenarist, actor, vlogger, Ruxandra Mercea - director al unei școli de prestigiu din Cluj-Napoca și mamă a trei copii, Virgil Ianțu, devenit cunoscut publicului larg datorită producțiilor care i-au adus recunoaștere în topul oamenilor de televiziune din România.

Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie, între orele 10,00-18,oo, la Cinema Florin Piersic. TEDxCluj are o tradiție de 9 ani în România și a reușit să creeze o adevărată comunitate în jurul conceptelor adresate în cadrul evenimentelor. Temele evenimentelor TEDxCluj, speakerii aleși, oamenii care au ales să discute idei care contează, grija pentru public, au pus TEDxCluj pe harta celor mai importante evenimente din Cluj Napoca.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram