Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Începe încălzirea pentru ”Bazine de Bine” la Cluj-Napoca. Sunt 13 proiecte înscrise la linia de start pentru care cetățenii se pot înscrie pentru a le susține. Oricine dorește să sprijine un proiect se poate înscrie fie ca Înotător, fie ca Ambasador sau, ca Donator.
Orice variantă s-ar alerge e important să fie transmisă mai departe familiei, prietenilor, cunoștințelor pentru a fi cooptate cât mai multe persoane.

Intră pe https://swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/ și alege varianta prin care vrei să te implici.

Iată și cele 13 proiecte pentru care se vor strânge bani la acest eveniment:
”Centrul de zi Something New” – Asociația Creștină Something New â
”Înotăm și ne jucăm All-IncluZiv” – Serviciul De Ajutor Maltez
”Tabăra pentru copii și adolescenți cu boli oncologice sau autoimmune” – Asociația Mișcare de Tabără Yuppi
Bucătăria Comunitară ”O masă caldă” – Asociația O masă Caldă
”Învață să înoți” – Asociația Sports Culture
”65 plus REactiv – Fundația Comunitară Cluj
”Fondul Științescu – Fundația Comunitară Cluj
”Jocul sportiv și jocul cromatic” – Școala Gimnazială Liviu Rebreanu
”Șanse egale de educație o lună de ajutor” – Fundația Română pentru Copii Comunitate și Familie
”România la Campionatul Mondial de Paraclimbing – Asociația Club Sportiv Climb Again
”Nu mi-e frică” – Asociația Little People România
”Fond de Start” – Grupul de Inițiativă IMPACT IARA
EGO TEAM = ”Înotăm pentru Swimathon” x 2 – Clubul Sportiv EGO Cluj-Napoca

Swimathon este mecanismul construit în jurul unui eveniment de înot, prin care comunitatea se întâlnește, interacționează și se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. În data de 29 iunie 2019 va avea loc a 10-a ediție a SWIMATHON Cluj.

Swimathon, proiectul care a plecat din Cluj-Napoca și a ajuns în mai multe colțuri ale țării (București, Iași, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești), este un eveniment organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, înotătorii aleg pentru ce fac valuri în bazin, ambasadorii susțin de pe uscat una din cauzele înscrise și conving comunitatea să se implice, iar susţinătorii donează. În primele 9 ediții de Swimathon, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot din România, au fost implicați peste 1.650 de înotători, peste 10.200 de susținători și peste 120 de voluntari. 650.000 de lei sunt fondurile strânse pentru cele 86 de proiecte din comunitatea locală.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram