Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Potaissa, o stradă de poveste se transformă și în acest an într-o piață de suflet. Florari, producători locali vin să transforme Strada Potaissa din Cluj-Napoca într-o piață de flori altfel, în perioada 14-16 iunie.
E o ocazie specială care te provoacă să redescoperi strada cu alți ochi. Strada Potaissa este un proiect inspirat de seria de evenimente street delivery, fiind singurul de acest fel din țară care a ales o abordare tematică având la bază capacitatea florilor și a plantelor de a transforma un loc.

”Scopul acestui proiect este, în primul rând, de a reactiva un spațiu urban și de-ai da un sens, o întrebuințare. Întreaga stradă Potaissa se transformă într-o piață de flori altfel, de la intersecția cu strada Napoca și până la intersecția cu strada Universității, cu închiderea traficului auto complet în zonă.”, spun organizatorii.

”Mi-e Dor de Tine”, o instalație luminoasă lansată în 2017 pe Strada Potaissa, va avea locul asigurat în continuare și reprezintă un simbol al dorului față de potențialul neatins al străzii.

Evenimentul este organizat Daisler Asociația. Accesul pe Strada Potaissa este liber și gratuit.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram