Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

The Little Greenery și Nod Verde vă invită la un prânz prelungit, pregătit din produse locale, în cadrul Street Food Festival (zona Green Village), duminică 12 mai între orele 12.00 - 16.00.

Veți avea de ales (sau să le încercați pe toate!) între felurite preparate cu iz local: tarte dulci și sărate, prăjituri cu fructe, clătite, plăcinte, checuri, brânzeturi locale, mezeluri locale, salate de sezon, fructe, dulcețuri, pâine cu maia, pestouri și pateuri diverse. Vă veți putea răcori cu ceai organic, smoothie-uri, freshuri și cocktail-uri, toate pregătite din ingrediente de sezon. 

Sunteți bineveniți cu mic și mare, să ne facem duminica mai frumoasă, cu mâncare făcută cu suflet și cu apreciere față de producătorii zonei. 

The Little Greenery este un caterer clujean cu meniu bazat pe produse locale. Sezonalitatea și lanțul scurt de aprovizionare sunt criteriile principale în alegerea ingredientelor cu care lucrăm. Mai multe detalii despre The Little Greenery găsiți aici.

Nod Verde este primul FOOD HUB din nordul Transilvaniei, un centru de integrare și agregare a producătorilor și produselor din județul Cluj și împrejurimi. Mai multe detalii despre Nod Verde: https://nodverde.ro/

Prețul biletului este 85 RON, biletele sunt disponibile aici.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram