Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Vineri, 29 iunie de la ora 10,30 Pietonala Turda va fi locul de întâlnire cu cele mai îndrăgite și sensibile animale, caii, dovadă fiind nu doar cărțile și filmele ale căror personaje principale sunt aceștia, dar și mărturiile celor care au avut măcar o dată contact cu ei.
”Deschiderea Centrului de Echitație și Pensiune pentru Cai Salina Equines a venit firesc, din aceeași pasiune pentru un stil de viață mai sănătos, mai echilibrat. În lumea solicitantă în care trăim, navigând obosiți printre griji cotidiene, caii ne pot învăța despre calm, armonie și forță interioară. Dacă știm să ascultăm cu atenție, lecțiile tăcute pe care ni le oferă animalele nobile ne vorbesc despre un alt fel de a trăi, mai benefic minții și trupului. Misiunea noastră este să facem posibile aceste lecții, prin reîntâlnirea dintre om și cal.”

Rezultatul unei investiții de 1.5 milioane de euro, domeniul Salina Equines se mândrește cu facilități de ultimă oră, dar și cu o echipă de specialiști – sportivi de performanță și experți în domeniul hipic -, toate garanții ale grijii pentru cai și siguranța celor care le trec pragul.

Intrarea este liberă. Demonstrația va dura 30 de minute.

Evenimentul face parte din programul Festivalului Internațional de Teatru Turda care se desfășoară în perioada 28 iunie - 7 iulie la Turda.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram