Centrul de Inginerie Bosch din Cluj vă invită la cea de-a doua ediție Bosch Future Mobility Day - o zi specială, dedicată tehnologiilor viitorului și oamenilor care îi inspiră pe cei din jurul lor.

Evenimentul include Bosch Future Mobility Challenge, o competiție tehnică internațională la care au luat startul 22 de echipe de studenți care vor prezenta mașini la scara 1/10 pentru care au dezvoltat algoritmi de condus autonom, conferința Bosch Future Mobility Talks cu tema ''Overcoming Great Challenges'', expoziții și demouri interactive care prezintă lumea Bosch, precum și alte activități special gândite pentru entuziaștii de tehnologie și pentru familiile lor.

Participarea este gratuită, evenimentul adresându-se tuturor pasionaților de tehnologie și familiilor cu copii. Evenimentul va începe la ora 10:00 și se va încheia în jurul orei 17:00, dar puteți ajunge și pleca oricând doriți – 19 mai 2019, str. Someșului nr. 14, Cluj-Napoca.

Ce ACTIVITĂȚI au pregătit organizatorii la Bosch Future Mobility Day?

- Demonstrații cu mașini - Home Zone Parking Assist (mașină care parchează singură), Automated Braking System (mașina care frânează automat la detecția bicicletelor), Video Systems –Procesare de imagini (Jaguar F-- Pace și Dacia Duster) și Ultrasonic Sensor Systems – sistemul de avertizare in unghiul mort (Renault Megane)
- Testarea simulatorului Titi Aur
- Testarea bicicletelor și scuterelor cu propulsie electrică Bosch
- Vizitarea fabricii Bosch Cluj
- Multe alte tehnologii și demouri care vor fi anunțate ulterior

În afara zonei dedicate competiției studenților (parter) și a zonei de standuri Software, Hardware & Quality and Validation topics (etajele 1 și 2), va fi o ZONĂ DEDICATĂ COPIILOR, unde aceștia vor putea testa mașini cu pedale și vor putea participa la activități organizate de eematico, Yuppi Camp și Beard Brothers: crearea unor plăcuțe de lemn într-un proces care simulează o linie de producție, crearea unor mașinuțe cu un motoraș electric, ateliere de creație cu motive populare românești, ateliere pentru decorarea ghivecelor de flori, ateliere de plantare, diferite jocuri, mașinuțe cu pedale

Evenimentul este organizat de Centrul de Inginerie Bosch din Cluj în colaborare cu Fabrica Bosch Cluj.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Diverse

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram