Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
În 1 iunie Muntele Mic prinde viață din nou și vă propune o zi plină de adrenalină și peisaje superbe. Începând cu această zi se dă startul unei noi activități în această zonă, pe parcursul verii.
"weRIDE este proiectul ce va aduce împreună pasionați ai muntelui și împătimiți ai adrenalinei într-un mediu ce va pune la dispoziție toată dotarea tehnică de care este nevoie, având parte de minunatele priveliști ale naturii. Include drumeții, trasee de bicicletă atât pentru începători, cât și pentru avansați, dar și HeliBike ce oferă o experiență unică zburând deasupra piscurilor muntoase și coborând pe poteci free ride cu bicicleta!” - inițiatorii proiectului.

Acest proiect promovează explorarea frumuseții zonei muntoase Banatul Montan, folosind bicicleta și se adresează atât începătorilor pe un traseu ușor, cât și celor avansați pe unul dintre traseele de downhill care va pune la încercare abilitățile de coborât în viteză.
Programul evenimentului We ride din 01.06.2019
La ora 11:00 se va pleca împreună cu un ghid către Poiana Mărului, de la terasa SkyLounge.
Tura durează aproximativ 1 h la coborâre.
Participanții vor fi transportați înapoi în stațiune cu microbuzul sau jeep-ul, dar persoanele doritoare pot alege și să se întoarcă pe bicicletă (aproximativ 2h până pe munte sau 1h și 30 de minute până la camping).
Party la SkyLounge sau jos la baza pârtiei, în funcție de vreme, iar la Snowlicious se pot încerca preparate gustoase proaspăt gătite.

Pentru a te bucura de întreaga experiență weRide la MunteleMic, în condiții de maximă siguranță, organizatorii pun la dispoziție bibicletele cu suspensie integrală, special concepute pentru downhill și enduro. De asemenea, setul complet format din cască de protecție, tricou cu cotiere și genunchiere sunt obligatorii pentru cei care doresc să se aventureze pe traseul de downhill. Pachetul de protecție împreună cu bicicleta potrivită pe mărimea fiecărei persoane vor fi disponibile la prețul de 200 Ron/zi prin rezervare cu cel puțin 2 zile înainte.

Dacă vrei să ai parte de o drumeție relaxantă în zona frumoasă a Banatului muntos, ești așteptat cu propria bicicletă și cu prichindeii amatori de distracție! Ideea acestui proiect s-a născut din dorința de a valorifica zona muntoasă a Banatului și pe timpul verii, dând o alternativă pașnică la mijloacele de transport precum este atv-ul sau motocicleta care distrug pajiștile alpine și solul.

sursa: pagina de facebook WEski-Muntele Mic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Călătorii

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram