Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Iubitorii de drumeții sunt invitați, sâmbătă, 17 august, între orele 06:30 și 22:00, să descopere unul din cele mai spectaculoase zone naturale ale României: Padiș.
Se vor parcurge 2 trasee spectaculoase: Cetățile Ponorului și Poiana Ponor, iar la final se va face un popas culinar în Glăvoi, unde se vor putea gusta câteva din produsele tradiționale ale localnicilor.

Dificultatea traseului este medie spre dificilă, culoare roșie, 6-7 ore cu diferență de nivel pozitivă de aproximativ 700 metri. Traseul este recomandat persoanelor cu condiție fizică bună deschise la efort fizic susținut și fără frică de înălțime deoarece se vor parcurge trasee pe lanțuri. Ritmul de mers este lejer cu pauze incluse de relaxare și foto. Turul se va ține și în condiții de vreme instabilă (vânt sau ploi) tocmai din acest motiv e important echipamentul. Pentru că nu se poate vorbi de munte fără ploaie, vânt, ceață, evenimentul se anulează doar în condiții de risc ridicat: cod galben/portocaliu de ploi/vânt.

Echipamentul necesar: bocanci de munte cu talpă aderentă și impermeabili, încălțăminte de schimb după tur (se va lăsa în mașină), parazăpezi – opționale (protecție în condiții de ploaie: umezeală, noroi), tricou/maieu sintetic – primul strat (de evitat bumbacul), bluză corp, bluză groasă (polar) în pungă în rucsac, haine schimb în caz de precipitații în pungă în rucsac (șosete, tricou, bluză,), geacă vânt/ploaie, pelerină, bețe drumeție, lanternă frontal, pantaloni lungi munte (material care se usucă repede), cremă protecție solară, șapcă/bandană protecție solară, ruscac tură 15-30 litri + husă ploaie rucsac, sticlă apă 2 litri, medicamente (în funcție de eventualele probleme de sănătate ale fiecăruia), mâncare pentru traseu (sandwich, conserve, batoane energizante, fructe uscate, nuci/alune).

Prețul este de 130 Ron/persoană și include transport, ghid montan autorizat + taxă intrare grup organizat Parc Natural Apuseni. Persoanele care vor participa la 3 tururi de o zi Active Weekends în luna August vor beneficia de un discount de 50% la al treilea tur (de o zi).

Data limită de înscrieri este 15.08.2019 (până la ora 13). Înscrierile se fac completând formularul de înscriere. Organizator: ACTIVE WEEKENDS.

Despre Active Weekends: Ghid Montan și Ghid Național atestat de către Autoritatea Națională pentru Turism. Vezi listă ghizi montanti atestați România; Membru aspirant în Societatea Ghizilor și Liderilor Montani din România (SGLM - www.ghizimontani.org); Numărul 1 la activități outdoor în Cluj-Napoca conform site-ului TripAdvisor; Consultanță 24/24 cu privire la trasee/echipament pe care vei dori să le parcurgi singur/achiziționezi.

Mai multe informații aici.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Călătorii

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram