Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
BIKE Academy îți propune o tură cu bitza pe drumuri de căruță puțin umblate, prin satele de la nord de Băișoara, cu popas pentru o slănină friptă la marginea ruinelor pitorești ale Cetății Lita!
Așadar, vineri 26 aprilie cei care doresc să petreacă o zi în mișcare sunt așteptați în parcarea de la Carrefour Market, Calea Floresti, la ora 8:00 dimineața. Plecarea se va face cu auto, organizatorii asigură transportul persoanelor și al bicicletelor) până la Băișoara, de unde se va intra pe traseu cu bicicletele, aproximativ la ora 9:45. Traseul este unul spectaculos care are de toate: urcare, coborare, locuri de belvedere, pajiște, pădure, cursuri de apă, drumuri de pământ, pietriș, asfalt. 

Programul este orientativ și poate suferi modificări în funcție de starea vremii. Întoarcerea în Cluj-Napoca: până la lăsarea serii.

TRASEU
Băișoara – Săcel – Liteni - sub Vf. Piatra Mare – Chiceraua – Hășdate – Finișel – Săvădisla – Vlaha - Măcieșu – Coasta Țapului – Florești – Cluj-Napoca.

Traseu de dificultate medie , cu o lungime de 42 km, urcare totală 1055 m, coborâre totală 1200 ,drum de pământ, pietriș și asfalt.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU:
Bicicletă MTB sau de trekking (pentru cei care nu au bicicletă se poate asigura de către organizatori în limita posibilităților).
Pantofi și tricou sport
Rucsac mic
Recipient apă
Cască
Mănuși ciclism
Pelerină ploaie
Ochelari de soare sau protecție
Și bineînțeles...slănină...

Costul transportului din Cluj-Napoca împreună cu bicicleta este 60 lei/participant. Participarea este gratuită dacă se directionează 2% din impozitul pe venit plătit deja către stat (detalii telefonic). Dacă întâlnirea este în Băișoara participarea este, la fel, gratuită.

Date cont: Asociația ADVENTURE Academy, CIF 39365088, IBAN RO07BTRLRONCRT0435666301, Banca Transilvania Gherla, se specifică Excursie "cetatea Lita" și număr de persoane.

Prin achitarea tarifului de participare la excursiile organizate de BIKE Academy contribuiți la realizarea proiectelor Asociației Adventure ACADEMY!

Informații la 0746257611- Dorin Fărcaș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/r44385totc/public_html/templates/totcemisca/html/com_k2/templates/magazine/item.php on line 456
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Călătorii

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram