În 1 iunie Muntele Mic prinde viață din nou și vă propune o zi plină de adrenalină și peisaje superbe. Începând cu această zi se dă startul unei noi activități în această zonă, pe parcursul verii.
Publicat în Călătorii
BIKE Academy îți propune o tură cu bitza pe drumuri de căruță puțin umblate, prin satele de la nord de Băișoara, cu popas pentru o slănină friptă la marginea ruinelor pitorești ale Cetății Lita!
Publicat în Călătorii
România are pe teritoriul său numeroase palate sau castele boierești asupra cărora s-a aşternut timpul şi de multe ori şi uitarea.
Publicat în Călătorii
Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate faptul că începând cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vară aferent acestora cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).
Publicat în Călătorii
”Școala de Mers pe Munte revine! Lansăm oficial a treia ediția al unuia dintre cele mai așteptate proiecte Tășu. Anul acesta vom selecta 200...
Publicat în Lifestyle, Călătorii
Pagina 1 din 2

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram