Dacă dorești să ieși mai mult în natură cu prietenii ori familia pe drumuri deja bătătorite, într-un cadru mai organizat, cu oameni care se pricep la drumeții și trasee pe munte și nu numai, interviul realizat cu Bogdan Vladu, ghid montan și licențiat în turism, îți aduce informații utile, direct de la omul din spatele unui proiect gândit special pentru cei care au exact aceste nevoi.
Publicat în Călătorii
Iubitorii de drumeții sunt invitați, sâmbătă, 17 august, între orele 06:30 și 22:00, să descopere unul din cele mai spectaculoase zone naturale ale României: Padiș.
Publicat în Călătorii
În 1 iunie Muntele Mic prinde viață din nou și vă propune o zi plină de adrenalină și peisaje superbe. Începând cu această zi se dă startul unei noi activități în această zonă, pe parcursul verii.
Publicat în Călătorii
BIKE Academy îți propune o tură cu bitza pe drumuri de căruță puțin umblate, prin satele de la nord de Băișoara, cu popas pentru o slănină friptă la marginea ruinelor pitorești ale Cetății Lita!
Publicat în Călătorii
România are pe teritoriul său numeroase palate sau castele boierești asupra cărora s-a aşternut timpul şi de multe ori şi uitarea.
Publicat în Călătorii
Pagina 1 din 3

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram