Lanțurile de magazine se întrec în a oferi clienților cât mai multe avantaje în timpul cumpărăturilor și de a-și atrage noi clienți. Soluțiile digitale reprezintă un avantaj pentru clienții conectați la online.
Astfel, din luna august Kaufland România se alătură magazinelor Auchan, Cora sau Carrefour lansând, de această data, aplicația mobilă Scan&Pay, prin care îți poți face cumpărăturile cu telefonul mobil. Este prima soluție digitală de acest gen în România. Aplicația te ajută să faci cumpărături mult mai rapid.

Cum funcționează?

Descarci în prealabil aplicaţia Scan&Pay. Aplicația este gratuită și este compatibilă cu toate tipurile de smartphones putând fi descărcată de pe platformele iOS sau Android. Având această aplicație pe telefonul mobil, totul este foarte simplu: te conectezi la rețeaua WiFi a magazinului, alegi produsele de pe raft, le scanezi codul de bare de pe etichetă sau de la raft, menționezi cantitatea achiziționată. Dacă te-ai răzgândit asupra unui produs îl poți elimina din coșul de cumpărături. Nu uita să-l pui și pe raft. La finalul cumpărăturilor generezi un cod QR cu întreg conținutul coșului de cumpărături. Acest cod îl vei arăta la casele destinate acestei aplicații și plătești. Plata se poate face cash sau cu cardul.

Alte avantaje al acestei aplicații:

Deții controlul cumpărăturilor. Nu mai ești nevoit să pui produsele pe bandă și să le așezi din nou în coș după scanarea la casă. În plus, coada la aceste case rapide este mai scurtă decât în cazul celorlalte. Poți vizualiza istoricul cumpărăturilor anterioare.

Reprezentanții Kaufland sunt de părere că aplicația Mobile Self-Scanning ajută clienții să eficientizeze timpul petrecut la cumpărături iar studiile lor arată faptul că timpul de stat la coadă este de 3 ori mai redus decât în cazul folosirii casei de marcat clasice.

La magazinele Cora și Carrefour România poți face cumpărăturile la casele de marcat direct de pe smartphone prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay. Aplicația mobilPay Wallet se poate descărca gratuit pe orice smartphone care folosește sistemele de operare iOS sau Android. După înregistrarea unui card în aplicație, vei putea plăti foarte rapid cumpărăturile prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat.

Rețeaua de hipermarketuri Auchan, a introdus de la sfârșitul anului trecut un nou sistem de case de marcat, unde casierii scanează produsele, iar clienții le achită singuri, cash sau cu cardul, la niște terminale speciale.

Nu mai rămâne de spus decât: Spor la cumpărături și cumpărături cumpătate!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Business

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram