”Succesul se învață” spun organizatorii celor 20 de ore de ateliere de antreprenoriat pe care le-au pregătit în perioda aprilie – iunie la Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Dacă ești interesat să-ți dezvolți abilitățile de antreprenor, dacă ai deja un business de care te ocupi, aceste ateliere s-ar putea să ți se potrivească.
Iată calendarul atelierelor care se vor desfășura la Cluj-Napoca:

calendar ateliere
Cei care vor susține atelierele în calitate de speakeri sunt:

Voicu Oprean - CEO - AROBS
Simona Baciu - Fondator Transylvania College
Diana Calfa - Owner - Morphoza
Cristian Dascalu - Cofondator și BizDev - Cluj Hub
Ciprian Morcan - Manager - Hygia Consult
Marius Maier - Manager General și Owner al companiei CMC GRUP Broker de Asigurare
Dan Pitic - Fondator Perpetuum

Temele atelierelor:

Atitudine Antreprenorială și Leadership: Dezvoltare personală - Atitudini, mentalități, principii și valori constructive necesare și utile în Antreprenoriat

Definirea Afacerii și Avantaj Competitiv: O imagine structurată și cât mai clară despre modelul de afacere, clienți, produse, activități, resurse, venituri, costuri, etc.

Vânzare și Negociere: Însușirea unui cadru de desfășurare profesională a activităților de vânzare - Tehnici și metode de negociere

Marketing și Poziționare: Despre brand, poziționare, valoare adaugată, comunicare în piață, prezență online și offline

Câteva motive pentru care să te înscrii la aceste ateliere:
  • ÎŢI CONDUCI AFACEREA PROFESIONIST. În 7 ateliere, afli de la TRAINERI cu experiență modele și instrumente ușor de aplicat de a doua zi.
  • ÎNVEŢI DIN CAZURI REALE. Vorbești direct cu 10 LIDERI DE BUSINESS de la care afli cum să faci și să nu faci prin exemple clare.
  • FACI NETWORKING & LEGI PRIETENII. Cunoști 20 de COLEGI ANTREPRENORI, oameni cu aceleași nevoi și aspirații, care te vor motiva și cu care poți face business.
  • PUI FOCUS PE AFACEREA TA. Îți facilităm formarea unui grup de MASTERMIND cu colegii de grupă prin care găsești, post-ateliere, soluții la provocările afacerii tale.
  • TE PROMOVEZI CĂTRE ALUMNI. Te listezi gratuit în PLATFORMA B2B a alumnilor de la Ateliere și Mentoria și găsești parteneri de business - 600 de afaceri din România. Start în iunie.

Sursa: ateliere.rbls.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Business

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram