Finala Ligii Naționale de Baschet Masculin va avea ca protagoniste pe U-Banca Transilvania și Steaua București.
În semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) au ajuns trei echipe ardelene (CSM Oradea, U-Banca Trnsilvania, CSU Sibiu) și una bucureșteană (Steaua CSM EximBank București). În cele din urmă, pentru primul loc în Ligă se vor bate U-BT Cluj-Napoca și Steaua CSM EximBank București.

U-BT ajunge în finală după meciul decisiv de la Cluj-Napoca, castigat împotriva rivalei sale CSM Oradea, în timp ce Steaua a reușit să treacă de CSU Sibiu după 3 meciuri din 4.

Primele două meciuri se vor disputa vineri, 19 mai, cu începere de la ora 19.45 și duminică, 21 mai, începere de la ora 19.00. Ambele meciuri se vor juca la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, urmând ca următoarele meciuri să fie găzduite de către cei de la Steaua.

Fanii U-BT Cluj-Napoca pot cumpăra bilete începând de marți, 16 mai, prin biletmaster.ro. De asemenea se pot cumpara bilete și de la caseria Sălii Sporturilor ”Horia Demian” în ziua de joi, 18 mai, între orele 15 și 19. Se vor putea achiziționa bilete pentru ambele meciuri.

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Elevii și studenții beneficiază de 50 la sută reducere pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplică doar la casa de bilete nu și online.

Sursa foto: u-bt.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…