Meciul anului în baschetul românesc va avea loc la Cluj-Napoca în data de 23 septembrie, de la ora 19:00. Din pasiune pentru joc, cele două echipe vor oferi iubitorilor acestui sport un meci demonstrativ, spectacol marca #SportsFestival.
Program eveniment:

23 septembrie, ora 19:00
Show Guess Who în deschidere 
U-Banca Transilvania vs. Panathinaikos BC OPAP
After-party DJ Shiver 

În ultimii 23 de ani Panathinaikos BC OPAP a câștigat cel puțin unul din titlurile pentru care a luptat (EuroLeague, Greek League, Greek Cup, Intercontinental Cup). 
Nick Calathes a fost sezonul trecut favorit pentru poziția de Most Valuable Player al EuroLeague, iar Xavi Pasqual a fost desemnat în ultimele 2 sezoane antrenorul anului în Basket League. 

Bilete se găsesc pe entertix.ro. Prețul biletelor este 30 lei, 55 lei și 75 lei. Biletul asigură acces și la concertul Guess Who din deschidere și after party-ul cu DJ Shiver.

Parteneri: U-Banca Transilvania, Cemacon, Primaria Cluj Napoca, Sala Polivalentă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Sport

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top