totcemiscă

totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.
Vrei să-ți reinventezi viața și să afli cum poți ocoli ”capcanele mentale”? Dorești să înțelegi în ce fel problemele sufletești se exprimă uneori prin simptome organice? Ești interesant de noile tehnici de relaxare, mindfulness și cunoaștere de sine?
LACUL LEBEDELOR de PIOTR ILICI CEAIKOVSKI, un spectacol de balet realizat cu sprijinul Fundației Culturale ,,Simona Noja” va fi pus pe scena Operei Române din Cluj-Napoca, în data de 8 noiembrie, de la ora 18,30.
A 3-a ediție a festivalului revine cu o selecție de artizani locali, obiecte unicat și o atmosferă magică. Anul acesta organizatorii promit să-i aducă împreună pe cei mai deosebiți meșteșugari și producători transilvăneni, care vin să transmită publicului câtă migală și dăruire este în spatele unui obiect făcut de mână.
”A venit timpul să punem de o împădurire în această toamnă” a fost îndemnul cu care Tășuleasa Social a reușit să mobilizeze și în acest an peste 1200 de voluntari din Bistrița, Vatra Dornei, Iași, Cluj, București, Mureș, Sibiu.
Cele mai frumoase cărți din România au fost premiate în cadrul ediției 2017 a festivalului cu același nume, desfășurat în 25 octombrie la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi din București.
Pagina 1 din 44

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…