totcemiscă

totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.
Runners Club propune iubitoarelor de mișcare 600 de locuri la Crosul Divelor, eveniment care va avea loc în data de 3 martie la Cluj-Napoca, Parcul Sportiv Universitar “Prof. dr. Iuliu Hațieganu”.
Au fost aprobate investițiile în vederea construirii buncărului și spațiilor conexe pentru Laboratorul de radioterapie din cadrul Secției de Oncologie de la Tîrgu Mureș.
Mamprenoare, platforma online care unește sub același acoperiș mamele antreprenor românce din țară și din Diaspora, a fost lansată şi oferă promovare gratuită tuturor membrelor Comunităţii Mamprenoare.
Dacă ești interesat de modul în care ai putea să te implici ajutând comunitatea din care faci parte, vino duminică, 18 februarie, la Biblioteca Județeană Octavian Goga, între orele 14.00-17.00. Vei avea ocazia să afli mai multe despre platforma Romania EduCab și propunerile pe care această platformă le are pentru tine. Intrarea este liberă.
În acest final de săptămână s-a încheiat un important eveniment al tenisului românesc, primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup 2018, eveniment care a strâns în Polivalenta din Cluj-Napoca un număr de aproape 9 000 de spectatori.  Au fost două zile în care iubitorii tenisului prezenți aici s-au bucurat de spectacol și au creat o atmosferă fantastică susținând frenetic echipa feminină de tenis a României.
Pagina 1 din 46

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…