totcemiscă

totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.
We Love Retro este cel mai mare eveniment din România dedicat muzicii Retro, un eveniment care vine în fiecare an cu unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor ’80 -’90 -’00. De-a lungul anilor, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România.
În 5 august începe competiția de MTB și trail running, Mureș 24h. Timp de 24 de ore poți alerga și pedala pe potecile pădurii de la Platoul Cornești. Participarea este individuală în echipă de 4 persoane. Competiția se adresează cicliștilor și alergătorilor cu multă experiență, care au parcurs trasee de MTB cu lungimi mai mari de 100 km într-o zi. Traseul este marcat cu benzi de plastic vizibile pe timp de zi și semne reflectorizante pe timp de noapte.
Ediția cu numărul șase a Festivalului de Film Horror & Fantastic Lună Plină se va desfășura la Biertan, județul Sibiu, în perioada 10-13 august.

Aproape 1500 de lung-metraje și scurt-metraje, record de filme înscrise la Festivalul de film Lună Plină. Filmele vor rula în aer liber în Grădina Melies, Cinema Vertigo și în interior la Sala Karloff, și la Căminul Cultural din Biertan.
Depeche Mode, una dintre cele mai influente trupe din istorie, va concerta duminică, 23 iulie, la Cluj-Arena. Turneul Global Spirit a început în 5 mai 2017 și se încheie cu show-ul din Cluj-Napoca.
Orice persoană care are 18 ani împliniți, locuiește, muncește sau studiază în Cluj-Napoca poate contribui la procesul de bugetare participativă, depunând un proiect care să nu pepășească 150 000 de euro și să încadreze în anumite domenii.
Pagina 1 din 43

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…