Dana Maier

Dana Maier

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) sărbătorește Centenarul Marii Uniri printr-un eveniment inedit: Marea Lectură.
Tășuleasa Social și-a propus să amenajeze un drum care va porni de la Drobeta-Turnu Severin și va străbateTransilvania până la Putna. Traseul se numește Via Transilvanica și va avea aproape 1000 de km care dezvăluie 2.000 de ani de istorie a Transilvaniei. 
Chiar dacă au trecut vacanțele de vară, când dispunem de mai mult timp pentru citit, merită să găsim, în continuare, momente de răsfăț pentru minte și suflet. Iată câteva recomandări în materie de carte atât pentru cei mari cât și pentru cei mai mici.
La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur a intrat în era digitală. Pentru prima dată în istoria Festivalului, pentru realizarea trofeelor s-a folosit un model digital volumetric 3D.
Mihaela Buzărnescu a avut nevoie de doar 1 oră și 15 minute pentru a o învinge în finală pe Maria Sakkari din Grecia, locul 49 mondial. 6-1, 6-0 a fost scorul cu care Miki s-a impus în finala competiţiei Premier de la San Jose din Statele Unite ale Americii.
Pagina 1 din 7

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…