Dana Maier

Dana Maier

Deși fac liste de cumpărături înainte de a merge la magazine mi se întâmplă să cumpăr și ceea ce nu am neapărat nevoie, fie atrasă fiind de o întâlnire inopinată cu produsul văzut de curând într-o reclamă la TV, care m-a făcut să rezonez, ori mi-a stârnit curiozitatea, fie pentru că săptămâna trecută am vrut să gătesc ceva și exact acel produs îmi lipsea, așa că, de această dată nu mai ratez ocazia, îl pun în coș, pentru că cine știe…
Creativitatea românilor care au ieșit în stradă, reflectată în pancarte, costumații sau alte accesorii folosite, a întrecut orice așteptări. Ar merita să fie premiate aceste idei într-o gală specială. S-a discutat în aceste zile de organizarea unor expoziții în țară cu pancartele de la manifestații, evident după încheierea lor.
S-au spus foarte multe lucruri, în această perioadă, despre cei care sunt în fiecare seară, în stradă, din 31 ianuarie încoace. Am citit multe răutăți la adresa lor: că habar n-au de ce sunt acolo, că nu au citit ordonanța, că sunt niște copii, că sunt manipulați, că vor dezbina țara, că sunt prinși în capcana celor care vor să fure Ardealul, că au fost plătiți să iasă în stradă și câte și mai câte...
Am ieșit în stradă în semn de protest așa cum au simțit s-o facă și alții, iar după estimările făcute nu am fost DECÂT 35.000 în Cluj, 20.000 în Brașov, 6-7.000 în Târgu Mureș, 5.000 în Oradea, 6.000 în Alba Iulia, 20.000 în Brașov și Timișoara, 10.000 în Sibiu și Iași, 150.000 în București, 300.000 în toată țara. Atât de mulți, de diferiți, dar cu o SINGURĂ și MORALĂ NEVOIE: ACEEA DE A NE FACE DREPTATE.
Crăciunul ne transpune pe cei mai mulți dintre noi într-o lume magică în care Moș Crăciun există, chiar dacă nu mai avem demult 5 ani.

Mi se întâmplă să privesc cerul și să caut urmele pe care sania Moșului, trasă de neobosiții reni, le lasă în urma ei ca semn că e prin zonă și în acest an. Și, într-adevăr, mă gândesc, cum te gândești și tu probabil, dacă Moșul se oprește și la mine, deși cadourile se cam cunosc înainte de Ajun și știu deja ce mi-a pregătit sau măcar intuiesc.
Pagina 1 din 2

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…