Dana Maier

Dana Maier

Mihaela Buzărnescu a avut nevoie de doar 1 oră și 15 minute pentru a o învinge în finală pe Maria Sakkari din Grecia, locul 49 mondial. 6-1, 6-0 a fost scorul cu care Miki s-a impus în finala competiţiei Premier de la San Jose din Statele Unite ale Americii.
YouTube și PRO TV transmit LIVE ultima zi de festival UNTOLD de la Cluj-Napoca!

YouTube colaborează anul acesta pentru a oferi fanilor muzicii care nu pot ajunge la Cluj-Napoca posibilitatea de a trăi online magia festivalului. Fanii vor putea urmări, ca și până acum, live pe YouTube artiștii care vor cânta pe scena principală a festivalului, și în această seară.
Când sorbiți vinul din cupe, amintiți-vă că beți din sângele viței de vie, puterea pământului și eternitatea soarelui” (Alexandru cel Mare)

Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018, prima ediție a celui mai mare festival în aer liber din România dedicat vinului, gastronomiei, culturii și muzicii: Central Park Wine Festival.
Cu ocazia aniversării Centenarului, Fundația Alexandrion lansează campania de CSR Marea Unificare Sportivă, cu scopul de a aduce recunoaștere marilor legende sportive ale României de ieri și de azi. Fanii tuturor sporturilor sunt invitați să intre pe platforma www.mareaunificaresportiva.ro, să-și voteze campionii, primii 10 dintre aceștia urmând să fie recompensați de Fundația Alexandrion cu premii în valoare de până la 100.000 lei și medalia „Marea Unificare Sportivă”. 
În aceste zile, la Tîrgu Mureș se desfășoară SKILLS FACTORY Basketball & Athleticism, un camp de pregătire sportivă apreciată de baschetbaliștii juniori și seniori. Condiția participării este minim 3 ani de baschet în cazul juniorilor. Organizatorii au venit cu două pachete PRO6 (grup de 6 jucători la 1 antrenor) și PRO12 (grup de 12 jucători la 1 antrenor). Sportivii vor beneficia de 48 de ore de pregătire tehnică, fizică și tactică. 
Pagina 1 din 6

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…