În ultimii ani se remarcă o preocupare tot mai puternică spre cunoașterea de sine, spre recăpătarea echilibrului interior, spre activități care să aducă stare de bine, într-un context în care viteza cu care ne mișcăm zi de zi este amețitoare. Jobul și responsabilitățile de familie ocupă de cele mai multe ori apoape tot timpul și mai rămâne atât de puțin pentru a fi tu cu tine. Îți propui ca de mâine să faci lucrurile diferit, dar te trezești învârtindu-te în aceeași rutină.
Ce zici de o provocare menită să te reseteze complet, să începi activitățile de după concediu cu energie și cu o stare de spirit de invidiat, să simți că ai făcut ceva pentru tine?

Fondatorul Air Yoga în România, Mircea Nicoară, despre care am scris un articol pe site-ul nostru și pe care poți să-l vezi aici lansează invitația la o experiență și o provocare în același timp inedită:

”3 zile fără telefon mobil, laptop, fără acces la internet. Doar tu cu tine, cu noi, cu yoga, meditație, liniște, mâncare vegană. Reset și apoi rewind, dar probabil diferit. Te invităm la o experiență pe care, poate, nu ai trăit-o niciodată. Va fi greu? Se prea poate. Dar va merita și poate e exact ceea ce ai nevoie. Timp de 3 zile, la Vistișoara, la pensiunea Anavom parcurge împreună 7 cursuri de yoga, cu 6 stiluri diferite, vom discuta despre nutriția vegană, combinarea alimentelor, filozofia yoga și cea Zen, dar poate cel mai important, ne vom da ocazia să redescoperim simplitatea de a fi. Doar a fi.”, Mircea Nicoară, fondatorul Air Yoga în România.

Cât de greu va fi, este, până la urmă, o limită pe care o vei impinge și pe care o vei învinge cu siguranță. E o experiență pentru cei care provocarea este o sursă de mobilizare dar și pentru cei care nu își doresc să demonstreze ceva anume, ci au nevoie să-și recâștige echilibrul interior.

Alegerea ca moment al anului pentru această experiență nu este deloc întâmplătoare: ”În medicina tradițională chinezească, există 5 elemente fundamentale ale ciclurilor naturii, reflectate apoi în ciclurile propriilor noastre corpuri: Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă. Toamna este anotimpul elementului metal. Greu, condensat, implică o liniște și o retragere către interior nemaîntâlnită nicăieri în natură. Asociată cu finalul unui ciclu, toamna este momentul ideal pentru a regăsi acea conștientizare a legăturii dintre anotimpuri, corpul și emoțiile noastre”, ne argumentează Mircea. 

Iar faptul că se întâmplă în weekend (15-17 septembrie) nu-ți afectează cu nimic zilele de concediu pe care, poate nu le mai ai. În plus, școala începe abia de luni, așa că, și din acest punct de vedere ai undă liberă.

INSTRUCTORI:

Mircea Nicoară - fondator AirYoga.ro și promotorul practicii Air Yoga în România, consultant în nutriție vegană și instructor yoga certificat de Fitness Scandinavia sub îndrumarea lui Beko Kaygee, unul dintre cei mai apreciați îndrumători yoga la nivel internațional. Pasionat de mișcare sub orice formă a ei, de filozofie și psihologie.

Anca Mirt - RYT200H Risikesh, India, cu o pasiune puternică pentru yoga, meditație și aspectele subtile ale existenței umane, mereu o prezență caldă și pozitivă. Pe lângă cursurile de Pranayama, meditație și Yoga Nidra.

Perioada: 15-17 septembrie

Locația: Vistișoara, județul Sibiu

Cost: 639 Lei (Early Bird, 10% discount până pe 1 august); 710 Lei (între 2 august - 14 septembrie)

Menționând codul #totcemiscainfo la înscriere vei beneficia de un discount suplimentar de 5% până la data de 1 septembrie!

Rezervările se fac la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mai multe detalii despre cazare, posibilități de transport, program, plată și ce să conțină bagajul tău găsești AICI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…