Teatrul Particular Brașov organizează cursuri de teatru pentru copii cu vârsta între 9 și 12 ani. Cursul va începe din 17 septembrie, de la ora 18:00. 
Women Rally este un concept nou, de mare anvergură, organizat pentru prima dată în România, dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, care conduc în viața de zi cu zi, posesoare ale permisului de conducere de minim 2 ani. Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a două zile, în două oraşe, mai exact Cluj-Napoca şi Alba-Iulia.
 
”Școala de Mers pe Munte revine! Lansăm oficial a treia ediția al unuia dintre cele mai așteptate proiecte Tășu. Anul acesta vom selecta 200 de persoane să participe în cadrul programului care va găzdui cele 8 grupe de participanți în perioada 2-20 august 2017.” (Tibi Ușeriu)
Joi, 27 aprilie, va avea loc, la Cluj-Napoca, seminarul gratuit pe teme de alergare montană: O lună până la start. Nutriție & Repaos înaintea...
Runners Club și comunitatea locală de alergători din Cluj-Napoca te invită periodic la antrenamente de grup gratuite. Oricine poate participa la alergările de grup, fie că este începător, fie că se pregătește pentru un concurs.
Pagina 1 din 2

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…