Iubitori ai gastronomiei de calitate s-au întâlnit vineri, 16 septembrie 2016, la Pensiunea La Mesteceni din Sălicea (Cluj) pentru a savura preparate gândite și pregătite de chef Tataru Ciprian și chef Tudor Marcu.
Organizatorii evenimentului spun despre Friday bEATs #1 că este o experientă gastronomică unică în România. Chefii i-au surprins plăcut, pe cei prezenți, o parte dintre ei experimentând pentru prima dată o astfel de experiență culinară.

Mesteceni 1
Cu toate că cei doi sunt foarte cunoscuți în lumea artei culinare, nu au participat până acum la un eveniment cum e conceptul bEATs și s-au bucurat să vadă publicul atât de deschis și doritor de a încerca noi experiențe gastronomice.

Mesteceni 2
Muzica a completat meniul, iar vinul a bucurat papilele gustative ale participanților la acest inedit eveniment.

Sursa: Pensiunea La Mesteceni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…