Astfel, între 25-27 iulie, producătorii și compozitorii de top lucrează intens cu cei 20 de tineri pentru a compune melodia orașului Vișeu de Sus, pe care adolescenții o vor cânta pe scena evenimentului ce sărbătorește Zilele Orașului.
Cei trei producători prezenți la workshop nu au fost aleși întâmplător, ci în urma rezultatelor pe care aceștia le au în industria muzicală; Vanotek este dj-ul și producătorul care ține primele locuri în topurile din străinătate cu piesele lui, Narcotic Sound a compus hituri cântate de Andra, Alexandra Stan, Marius Moga și mulți alții, plus Control Room, compozitorii care au peste 10 ani de experiență în muzică și care au scris piese pentru Hi-Q în trecut, iar acum activează alături de Lora.

Workshop-ul de muzică organizat de către Primăria Orașului, Consiliul Local, Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus și Neverland Place oferă copiilor oportunitatea de a vedea ce înseamnă munca și dedicarea pentru compunerea unei piese, dar și cum se desfășoară activitatea într-un studio muzical.

Mai mult, la evenimentul Zilele Orașului Vișeu de Sus de pe 28 și 29 iulie vor urca pe scenă Ruby, Narcotic Sound, Vanotek, Nicole Cherry, dar și artiști din folclor, precum Ansamblul folcloric Vișeul, Ansamblul folcloric Tileguța, Ansamblul Prislopul – Fratii Stetco, Bogdan Timis, Silvia Timis, Andreea Cozneac, Anița Doja-Tomoiagă, Nița Năsui, Maria Homei Costea, Voichița Nemeș-Andreica, Anghelina Timiș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…