Mesajele de intenție ale aplicanților trebuie să fie însoțite de CV, scurtă biografie sau linkuri către profilele filmelor la care au lucrat, de pe platformele dedicate (IMDb.com, Cinemagia.ro, AaRC.ro).

Pentru categoriile ce țin de producția filmului – actori, regizori, producători, directori de producție, operatori, monteuri, scenariști, sound designeri/sunetiști, scenografi, designeri costume, machiori/coafori, directori de casting – sunt considerate eligibile aplicațiile celor care au activat ca șefi de departament la cel puțin un lungmetraj (lansat pe piața din România sau străinătate) si la cel puțin două scurtmetraje (selectate în programele unor festivaluri – autohtone sau din afara țării), sau celor care au activat ca șefi de departament la cel puțin doua lungmetraje (lansate pe piața din România sau străinătate) în ultimii cinci ani.

Pentru celelalte categorii – distribuitori, exploatanți, organizatori de festivaluri, critici de film, jurnaliști și PR – sunt considerate eligibile aplicațiile celor care au avut activitate continuă în domeniu în ultimii doi ani.

Aplicațiile vor fi procesate de board-ul Premiilor Gopo, iar aplicanții eligibili vor fi înștiințati prin email.

Gala Permiilor GOPO va avea loc în luna martie la București.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…