În 31 mai, la ora 14, la Casa de Cultură va avea loc  spectacolul ”Fram, ursul polar. O poveste de demult” pentru copii, susținut de elevi de la Studiourile de balet ”Simona Noja” și de la C.N.”Emil Racoviță”.
Spectacolul este produsul unui proiect transcurricular inițiat de Fundația Culturală ”Simona Noja” în cadrul Simpozionului cu tema ”Ballet. Education. Transdisciplinarity” desfășurat cu ocazia Festivalului European al Școlilor de Balet ”Grand Assemblé" și a unui proiect de lectură al ANPRO ”Ioana Em.Petrescu”, care a folosit ca exemplu de bune practici predarea transcurriculară experimentată prin proiectele fundației, prezentate în cadrul simpozioanelor ANPRO din 2016 și 2017.

Totodată, activitatea este susținută și de o demonstrație practică a unor secvențe din proiectul  de lectură digitală ”Lumea lui Fram” al Studioului Deveomedia (fondat prin Creștem Idei). Lecția-spectacol din data de 31 mai 2017 se constituie într-un schimb de experiență între cadrele didactice prezente în sprijinul abordării de metode de predare care să ajute elevul să îmbine elemente specifice literaturii, dansului, muzicii, artelor plastice.

Evenimentul de la Casa de Cultură a Studenților este susținut și de Opera Română din Cluj.

Intrarea este liberă, dar cei care doresc pot participa la o strângere de fonduri pentru tabăra copiilor din Centrul de Zi ”Something New”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…