Cu siguranță ai văzut în drumurile tale prin oraș mașinile Pony parcate în diferite locații. Dacă îți face plăcere să conduci, te grăbești să ajungi undeva, nu ai mașină sau mașina ta nu este disponibilă și nu dorești să iei un taxi, poți urca în mașina Pony, conduci unde ai nevoie, parchezi oriunde, doar să fie regulmentar.
De ce ai nevoie ca să poți beneficia de seviciile Get Pony: să ai minim 23 de ani, cont de membru pe platforma getpony.ro, card de debit sau de credit, permis de conducere, carte de identitate. După introducerea datelor, dacă acestea se încadearză în terminii de valabilitate, durează 1- 2 zile lucrătoare până la validarea contului creat.

Mai trebuie să faci încă ceva: să-ți descarci aplicația GetPony pe smartphone (disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android). Aplicatia GetPony este cheia mașinii Pony. Odată ce ai găsit mașina, va trebui să te loghezi și cu ajutorul aplicației o și pornești.

Tot această aplicație te va ajuta să găsești mașina cea mai apropiată de tine. Totodată, ai posibilitatea să faci o selecție a tipului cutiei de viteze (manuală sau automată) sau în funcție de cât combustibil vrei să ai în rezervor.

Cei din spatele Get Pony își propun să găsești o mașină la cel mult 5 minute de mers pe jos.

Dacă mașina găsită îndeplinește doleanțele tale, nu mai trebuie decât să-ți pornești bluetooth-ul și să accesezi „Începe Cursa”. Mașina se deschide, iar cheia o vei găsi în torpedou.

Timpul pe care îl poți aloca plimbării cu mașina Pony este de maxim 48 de ore. În cazul în care dorești să călătorești mai mult va trebui să anunți acest lucru înainte de a porni, la servciul suport tehnic.

După călătorie poți lăsa mașina în orice loc de parcare regulamentară din zona operațională Pony. Parcarea este gratuită.

De asemenea, la finalul cursei nu ești obligat să realimentezi, dar în cazul în care rezervorul conține mai putin de 25% cumbustibil și doresti să realimentezi, vei găsi un card de combustibil în compartimentul special din mașină, iar în schimb primești 20 de minute gratuite de călătorie pe care le poți folosi oricând în urmatoarele 30 de zile. Pentru alimentare vei folosi PIN-ul cardului pe care îl primești pe aplicația mobilă.

Este un serviciu adresat persoanelor fizice dar și firmelor. În calitate de client privat, îți poți descărca factura direct de pe site. Clienții business primesc facturile pe e-mail la sfârșitul fiecărei luni.

Prețurile închirierii diferă în funcție de mașina aleasă, astfel, dacă alegi un SMART vei plăti 1 leu/minut, iar dacă alegi un Mercedes C Class vei plăti 2,80/minut. Mai rebuie să ții cont de faptul că la tranzacțiile cu cardul se adaugă și comisionul bancar.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…