Ce înseamnă să ai o vocea autentică? Ce înseamnă să îți “locuiești” corpul autentic? Cum putem trăi dintr-un spațiu de autenticitate cu ceea ce suntem și ceea ce vrem să fim? Dacă aceste întrebări le ai și tu, atunci merită să le cunoști pe Petra Acker și Anamaria Guguian, care vor fi prezente la Sibiu, împreună cu echipa lor, pentru a petrece un weekend de explorare a dansului și a vocii conștiente.
Prin atelierul WEvolution, organizatorii oferă o călătorie în care toate vocile personale si de grup se unesc să exprime ceea ce apropie, într-un moment de evoluție împărtășită. O călătorie în care corpul este lăsat să vorbească propriul adevăr, fără cuvinte, cu mișcări care vin ca o continuare naturală a vocii interioare. 

Atelierul se desfășoara în perioada 18-19 august, la sediul Injoy Center din Sibiu, într-un cadru primitor care încurajează explorarea, joaca, descoperirea sinelui și a celorlalți.
Pentru detalii, aici.

Preț:
Early bird: 190 RON (31 iulie - 11 august)
Late bird: 230 RON (12 august - 16 august)
Înregistrarea la fața locului: 260 RON (18 august, între orele 09:00 - 10:00)
E. Dance (participare doar la programul de sâmbătă seara 18:30 - 23:00) 80 RON (31 iulie - 16 august)

sursa: facebook event
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…