Anul acesta, prin Programul de granturi „Raiffeisen Comunităţi”, vor fi sprijinite 10 proiecte de educație non-formală (desfășurate în afara curriculei de învățământ), care să ridice nivelul de educație și de trai în comunitățile în care se vor desfășura.
Așadar, dacă reprezinți o organizație neguvernamentală sau o instituție de învățământ din România, sau dacă știi pe cineva care poate dezvolta un proiect educațional pentru orice categorie de vârstă, acest program poate veni în ajutor. Raiffeisen oferă 10 granturi în valoare de 45.000 lei fiecare (aprox. 10.000 euro, echivalent) pentru proiecte inovative și de impact în domeniul educației non-formale (financiară, antreprenorială, civică sau profesională). Înscrierile se vor încheia în data de 31 iulie 2017.

Iată ce a realizat anul trecut echipa de proiect a Asociației Respiro, prin proiectul „Fin Țin – Educație financiară pentru liceeni”, care s-a aflat printre cei 10 câștigători ai granturilor „Raiffeisen Comunităţi” 2016: „Pe parcursul proiectului, elevii și-au expus planurile de viitor și au dat dovadă de implicare prin deciziile pe care le-au luat cu privire la finanțele personale. De asemenea, au realizat o planificare generală proprie, gestionând veniturile și cheltuielile printr-un buget întocmit pe o perioadă determinată. Proiectul a avut un real succes în rândul tinerilor și va continua pe platforma Mastertin” a spus coordonatorul proiectului. Cu siguranță ne dorim cu toții să le putem oferi copiilor noștri și tinerilor care reprezintă generația de mâine o educație mai bună, mai aleasă, o meserie de viitor și un drum cât mai lin în viață. În egală măsură ne dorim să le oferim toate acestea și celor care reprezintă acum forța de muncă sau își caută încă rostul. Uneori pare ușor, alteori dificil, dar cu voință și determinare putem trece munții. Și mai ales cu educație. Ea este cheia tuturor răspunsurilor.

Proiectele sunt așteptate până în data de 31 iulie 2017, înscrierea proictului se face prin completarea formularului de înscriere de aici.

Sursa: raiffeisencomunitati.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…