Nunta este un eveniment important în viața oricărei femei. Femeia visează la ziua cea mare încă de când estemică, iar când apare acel moment va plănui fiecare aspect în cel mai mic detaliu pentru ca totul să iasă perfect.
Este șansa ta să fii în centrul atenției și să aduni în același loc toți oamenii care ți-au fost alături de-a lungul timpului. Iar tot ceea ce faci îți poartă amprenta personală. Dar, poate ca cea mai importantă este vestimentația unei mirese. Îți dorești să arăți impecabil, dar să te simți și confortabil în același timp. Încălțămintea pe care o porți joacă un rol foarte important. Trebuie să te simți bine în pantofii pe care îi porți, dar să arate și foarte bine, în același timp.

Cea mai bună soluție? Orientează-te către magazinele ce pun la dispoziție pantofi la comandă pentru mirese și poti să fii sigură ca te vei bucura de încălțămintea la care ai visat întotdeauna.   

AnaFashion, magazin online de pantofi la comanda, este unul dintre cele mai cunoscute branduri în acest domeniu.

Între tine și pantofii tăi nu stau decât 3 pași, ușor de parcurs:

1. Alege modelul preferat.În primul rând, trebuie să intri pe site și să te decizi care pantofi te încântă cel mai mult. Analizează calapoadele și alege modelul care ți se potrivește cel mai bine.  
2. Implică-te în realizarea pantofilor tăi. Acum am ajuns la cea mai interesantă parte! Pantofii la comandă sunt făcuți în funcție de preferințele tale. Mai exact, tu alegi ce tip de piele îți dorești (piele mată, piele întoarsă sau piele lăcuită) și ce culoare sau combinație de culori să fie folosite.
Tot ceea ce trebuie să faci este un exercițiu de imaginație și să devii propriul tău designer. Poate că te atrag foarte mult variantele clasice sau poate că ești nonconformistă și îți dorești pantofi la comandă atipici, pe care nu orice mireasă îndrăznește să-i poarte. Poate că-ți dorești pantofi din piele albă sau poate te atrag mai mult culorile puternice, precum roșu, albastru regal sau galben. Este decizia ta, trebuie doar să te simți ca o adevarată vedetă la propria ta nuntă și în același timp să te simți bine ”în papucii tăi”, cum spune o vorbă, de data aceasta și la propriu.
3. Personalizează-ți pantofii la comandă.Pe lângă faptul că poți să alegi tipul de piele și culoarea sau combinația de culori, AnaFashion îți pune la dispoziție și servicii de personalizare. Mai exact, specialiștii în pantofi la comandă vor picta manual la cererea și sugestiile tale. De exemplu, poate visezi la pantofi de mireasă cu o floare de cireș frumos stilizată sau vrei un cuplu de tineri îndrăgostiți pictați deasupra tocului. Spune-ți povestea și imprim-o pe încălțămintea pe care o vei purta.   

Acum este atât de ușor să ai pantofii de mireasă la care ai visat întotdeauna!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…