Tendințele în machiaj pentru acest final de an sunt potrivite pentru toate gusturile. Strălucirea, naturalețea, nota de individualitate sau dramatismul sunt un must have al acestei perioade.
Specialiștii spun că poți include în machiajul de Sărbători, discret, ca o pregătire pentru anul viitor și culoarea anului 2017: greenery. Un alt sfat este: orice alegi, folosește cumpătat. Dacă alegi să scoți în evidență buzele, atunci fii discretă în rest.

Buzele: Culoarea coacăzelor negre. Pe tot parcursul anului 2016, în cazul buzelor, au fost în trend nuanțele adânci, întunecate, dramatice. Astfel, machiajul buzelor rămâne în aceleași tendințe și pe final de an: culori închise, spre negru, cu o doză de strălucire.

Tenul luminos în mare trend de Sărbători. Pielea proaspată, sănătosă a fost în trend pe tot parcursul acestui an, dar pentru sezonul de iarnă a căpătat o preocupare excesivă a specialiștilor mergând până la o strălucire aproape supra-reală. Machiajul de Crăciun va trebui să evidențieze din plin acest lucru. De aceea, doamnele și domnișoarele s-au pregătit din timp și au recurs la tratamente cosmetice menite să scoată în evidență acest lucru, ulterior, prin machiaj.

În materie de păr, mesajul cheie pentru 2016 a fost: ”You Be You”. Nota de individualitate în purtarea părului a început în primăvară/vară și a cunoscut accente puternice în acest sezon de iarnă. Mai multe case de modă decât oricând au decis să lase modelele să poarte părul după bunul lor plac sau, cel mult, le-a oferit câteva variante de look care să li se potrivească și care să respecte foarte mult particularitățile fiecărui model. Așa că, dacă te-ai plâns în acest an că părul tău este static sau dimpotrivă prea zburlit, află că ai fost în trend. La fel și pentru seara de Crăciun textura părului trebuie să fie la fel: ”reală”.

Obrajii se asortează cu vremea rece. Dacă pe parcursul anului 2016, caracteristica blush-ului a fost subtilitatea, în sezonul de iarnă acesta trebuie să aibă exact culoarea în care se transformă obrajii când ieși la frig.

Liner-ul dramatic este în trend în această iarnă. Se pare că liniile de pisică din jurul ochilor rămân actuale. Folosește cu încredere EyeLiner-ul pentru petrecerea de Crăciun.

blush liner dramatic
Fardul de ochi cupru este potrivit ochilor căprui. Tradiționalul Smoky Eye este înlocuit de o versiune îmbunătățită pentru de un dram de sclipire de cupru în centru.

Glittery Eyes este în revenire în 2016 și mai ales acum de Sărbători. Un mod elegant de a purta strălucirea gliter-ului este să aplici o simplă linie peste pleoapele superioare.

cupru shadow glittery eyes
Fardul roșu pentru ochi este o caracteristică a acestui an și a acestui final de an în mod deosebit. Această nuanță neconvențională este peste tot! Dacă vrei să abordezi acest stil, atunci, recomandarea make-up-artiștilor este următoarea: sari peste peste liner și rimel și folosește acest fard roșu. Vei avea un look funky și modern în același timp.

Machiajul ochilor în două nuanțe: se combină o nuanță plină de culoare pe pleoapa superioară cu o umbră neagră de fum pe linia de jos a genelor pentru a crea un aspect de două nuanțe. Acest machiaj este sexy și modern.

Red Shadow Two toned shadow
Luciul de buze este nelipsit din ”ținuta” de Sărbători. Clasicul luciu de buze revine în trend.

Sursa parțială: Vogue/Goodhousekeeping
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

1 comentariu

  • Link la comentariu Sorina Adam Sorina Adam 24 Dec 2016

    Apreciez diversitatea și calitatea informațiilor de pe acest site. Ma bucur că întâlnesc și altfel de știri decât cele obișnuite.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…