Această colecție este găzduită și pe Notjustalabel.com, comunitatea de modă a momentului, cunoscută pentru lansarea designerilor avant-garde din întreaga lume și pentru programele The Future of Fashion, endorsate de stiliști, fotografi și editori de renume, precum Anna Wintour ori Anna Dello Russo.
Despre colecția MY TREE

Colecția MY TREE cuprinde piese cu o notă androgină și o cromatică ce reflectă îmbinarea de note slabe și puternice, asemănătoare stărilor de tristețe și bucurie, yin și yang – salopete, rochii, deux pieces, cămăși, veste și pantaloni.

Materialele predominante sunt lâna naturală, bumbacul eco, mătasea naturală, cu accente contrastante de piele, metal și, la polul opus, organza ori voal.

Piesele casei de modă sunt made-to-measure, potrivite pentru femeia care se redefinește continuu, plângând și bucurându-se.

CREDITE ȘEDINȚA FOTO:

Renee: https://www.reneedesign.ro

Marius Stuparu Visuals: https://www.facebook.com/MariusStuparuVisuals/


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Etichetat cu
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…