Aeroportul Transilvania Târgu Mureș și operatorul aerian Tarom au convenit să relanseze cursele Târgu Mureș - București. Noile zboruri vor începe din data de 22 noiembrie de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.
Programul curselor:
  • Pe ruta București – Târgu-Mureș în fiecare Joi și Duminică decolează la 21:20 și aterizează la 22:30
  • Pe ruta Târgu-Mureș - București în fiecare Vineri și Luni decolează la 05:40 și aterizează la ora 06:50
Între 23 Decembrie și 6 Ianuarie cursele vor fi suspendate din cauza sărbătorilor.

Conexiunea cu capitala țării este o rută mult dorită în regiune deoarece infrastructura existentă nu permite accesul rapid pe căile rutiere. Mai mult, datorită faptului că Aeroportul Internațional Henri Coandă București este un ”hub” pentru compania aeriană Tarom, legătura nouă va permite pasagerilor să efectueze transferul către zboruri pentru alte destinaţii.

Avioanele vor fi de tip ATR 42-500 care pot transporta 48 de pasageri cu o viteza de croazieră de 550 km/oră.

Ruta nouă se alătură rutelor existente către Budapesta, Dortmund, Londra și Memmingen, devenind a cincea destinație de pe aeroportul Transilvania. Introducerea noilor curse rămâne un obiectiv important al conducerii aeroportului, care asigură publicul că poartă discuții și cu alte companii aeriene pentru deschiderea mai multor rute noi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top