În data de 4 martie 2017, între orele: 10:00 și 14:30 va avea loc Conferința ȘCOALA DE IERI, COPILUL DE ASTĂZI ȘI LUMEA DE MÂINE. Evenimentul este organizat de FasTracKids Cluj-Napoca și va avea loc la Transylvania College din Cluj-Napoca (str. Băișoara nr. 2 A).
Conferința se adresează atât părinților cât și educatorilor și va fi susținută de Oana Moraru – expert educațional, educator, învățător și profesor cu 20 de ani de experiență în învățământ. Oana Moraru va vorbi participanților despre creșterea armonioasă, pentru minte și suflet, a copiilor.

”Vom parcurge împreună informații de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani, și vom descoperi, prin povești și relatări concrete, idei și soluții – aplicabile acasă și în clasă - care determină 3 niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior – minte-suflet. Cum reușim noi, ca părinți, să umplem golul pe care școala tradițională nu reușește să îl umple astăzi în formarea copiilor noștri? Ce contează, cu adevărat, pentru copilul de astăzi și lumea de mâine?” Oana Moraru, expert educațional.

Participanții la această conferință vor afla cele mai importante strategii de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului:
 • Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poate face părintele, acasă, pentru acest lucru;
 • Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul;
 • Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani;
 • Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă;
Cine este Oana Moraru?
 • Mentor educațional
 • Publicist pe teme educaționale
 • Formator didactic și consultant educațional în domeniul școlilor private și publice în România
 • Manager și fondator Școala Helikon Călărași (grădiniță, ciclu primar, gimnazial și liceal - școală acreditată);
 • Coordonator Agenția pentru Mentorat Educațional ”Helikon” - furnizor cursuri /ateliere pentru copii, părinți și profesori;
 • Fondator platforma www.voceaparintilor.ro
Dincolo de acestea, Oana Moraru este persoana care nu s-a temut niciodată să-și exprime punctul de vedere și a evidențiat în intervențiile sale deficiențele sistemului românesc de învățământ și soluțiile care ar trebui aplicate pentru a face schimbări în bine. Iar aceste schimbări trebuie să vină în primul rând de la părinți care, după părerea dânsei, trebuie să ia atitudine atunci când simt că lucrurile nu funcționează cum trebuie în școala în care învață copilul său. Vă invităm să urmăriți un interviu foarte interesant acordat postului de Radio Europa FM. Video

Pentru înscrieri la conferință, există două opțiuni:
 1. Plata online – cu mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Se va primi răspuns cu instrucțiunile de plată.
 2. Direct, la sediul FasTracKids, din strada Donath nr. 138, Cluj-Napoca, de luni până vineri, între orele 12:00 - 20:00.
Preț/persoană – 150 lei. Se aplică reduceri pentru cupluri sau grupuri de educatori și profesori.

Despre FasTracKids, organizatorul evenimentului de sâmbătă, 4 martie

De peste 8 ani copiii și părinții din Cluj se bucură de programele educaționale oferite de FasTracKids. Este vorba de un set complex de programe educaționale complementare care are ca scop asigurarea unui mediu de învățare în care aceștia să-și poată maximiza potențialul nativ. Programele FasTracKids stimulează curiozitatea înnăscută a copilului prin abilităţi de gândire critică, creativitate, comunicare, colaborare şi încredere și sunt concepute pentru copii cu vârsta între 6 luni și 8 ani.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top