Joi, 18 octombrie va avea loc evenimentul ce reunește vectori de decizie cu antreprenori din agroturism, turism rural și gastronomic.
În cadrul evenimentului va avea loc o conferință cu prezentări de bune practici și discuții interactive, alături de principalii actori implicați în dezvoltarea agroturismului în Romania: sectorul public, ONG, academic și privat. 
Ziua se va încheia cu un târg cu produse tradiționale, alături de un spectacol culinar demonstrativ autentic românesc. Conferința va avea loc la USAMV CLUJ - Centrul de Cercetare pentru Biodiversitate, iar spectacolul culinar va fi găzduit de Restaurant Agronomie.

Scopul acestui eveniment este să reunească profesioniști din România care până acum au lucrat în proiecte independente, dar care împreună converg către un tot unitar – o infrastructură gastronomică autentic românească.

Prețuri bilete standard:
➡ Conferință - 90 lei / persoană
➡ Conferință + Spectacol Culinar + Cină - 230 lei / persoană
➡ Spectacol culinar + Cină - 140 lei / persoană

Preturi bilete pentru membrii ANTREC și ai asociașilor partenere:
➡ Conferință - 60 lei / persoană
➡ Conferință + Spectacol Culinar + Cină - 180 lei / persoană
➡ Spectacol culinar + Cină - 110 lei / persoană

Pentru mai multe detalii și oportunități de sponsorizare sau propuneri de parteneriate: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

EXPOZANȚI: Mallțărănesc susținut de Patria Bank, Transilvania acasă, Luna Solai, Manufactura de Brânză, Brutăria Claudia, Nod Verde, Antreprenorești - comunitatea La Vultureni, Cămara de la Munte, Mica Ilinca Boletus Gourmet, Rigo Turta Dulce, Magiun de prune Topoloveni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Publicat în Info regionale

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Instagram

Top