STING va veni la Cluj-Npoca în data de 17 octombrie. Iubitorii muzicii lui Sting au fost surprinși să afle despre acest concert doar cu câteva luni înainte. Important este, până la urmă, faptul că acest concert va avea loc și că se înscrie pe lista concertelor, în ultimii ani tot mai multe, care se desfășoară în Cluj-Napoca. Concertul artistului face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio: 57th & 9th.
Fanii Sting pot opta între mai multe categorii de preț, între 146 și 467 de lei.

Astfel, s-au pus în vânzare șase categorii de bilete, prețurile variind în funcție de distanța față de scenă: 146 de lei – zona de acces general, care oferă acces în picioare, 226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona de golden circle, cu acces în picioare, pentru care se poate achiziționa bilet cu opțiunea de early entry, la prețul de 703 lei, și 467 de lei. La acestea se mai adaugă și un numar limitat de hot seats disponibile la prețul de 823 de lei. Biletele hot seats oferă acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sală, precum și un pachet special ce conține: o legitimație souvenir din partea turneului Sting, un cadou și chiar posibilitatea de a întâlni câțiva dintre membrii echipei lui Sting.

Biletele se pot cumpăra de aici
sau din rețele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești, Humanitas și Diverta, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

Concertul care marchează prima vizită a artistului în Transilvania, la Cluj-Napoca, este inclus în turneul intitulat 57th & 9th ce promovează noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influențe rock.

Materialul discografic poartă același nume, fiind intitulat astfel după intersecția pe care Sting o parcurgea zilnic în drumul său către studioul unde înregistra noile piese.

Turneul a inclus până în prezent peste 50 de orașe din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicală internațională.

Sursa: eventim.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…