Depeche Mode, una dintre cele mai influente trupe din istorie, va concerta duminică, 23 iulie, la Cluj-Arena. Turneul Global Spirit a început în 5 mai 2017 și se încheie cu show-ul din Cluj-Napoca.
Peste 160 de oameni din echipa locală și echipa turneului sunt implicați în asigurarea evenimentului iar de întreaga organizare se vor ocupa 600 de persoane în ziua desfășurării concertului. Scena va avea aproximativ 50 de metri lățime și alți 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriașe, pe care vor rula proiecții pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Concertul va începe la ora 20,45 după reprezentația DJ-ului și producătorului din Marea Britanie Maya Jane Coles, care va avea loc la ora 19,30. După două evenimente de succes în București, în 2006 și 2013, Depeche Mode revine în Romania cu acest concert în premiera în Cluj-Napoca. Biletele au fost puse în vânzare online, pe eventim.ro, încă din toamnă anul trecut.

Puteti cumpara bilete de-aici.

După concertul de la Cluj-Napoca, turneul Global Spirit va continua în America de Sud și de Nord. Cel de-al 18-lea turneu al trupei marchează primele show-uri live ale trupei după succesul Delta Machine Tour, unul dintre cele mai mari și mai bine vândute turnee din 2013, care i-a adus pe Depeche Mode în fața a peste 2.5 milioane de fani în concerte cu casa închisă din Europa și America de Nord. În cadrul turneului Global Spirit trupa își continuă parteneriatul cu Hublot, creatorul elvețian de ceasuri, pentru a susține organizația nonprofit Charity:Water în misiunea de a asigura apa potabilă în țări defavorizate.

Spirit este cel de-al 14-lea album de studio al trupei, ce continuă succesul înregistrat de Delta Machine, album care a ajuns pe pozitia a cincea în topurile din 26 de țări și pe prima poziție în topurile din 12 țări. Spirit este produs de către James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a colaborat recent cu artiști ca Florence and the Machine și Arctic Monkeys.

Cu peste 100 de milioane de albume vândute și concerte susținute în fața a mai mult de 30 de milioane de fani din întreaga lume, Depeche Mode refuză să se blazeze, fiind considerați de către critici „deschizători de drumuri” și „din ce în ce mai semnificativi cu trecerea timpului”. O data cu albumul Spirit și turneul Global Spirit, Depeche Mode continua să inoveze, bucurându-se de susținere din partea fanilor și a criticior, deopotrivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…