We Love Retro este cel mai mare eveniment din România dedicat muzicii Retro, un eveniment care vine în fiecare an cu unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor ’80 -’90 -’00. De-a lungul anilor, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România.
În data de 18 noiembrie 2017 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vei avea ocazia să trăiești o experiență unică în România. Mașina timpului We love retro te va duce în anii '90 pe vremea casetofoanelor cu beculețe, a gumei cu surprize Turbo, a walkman-urilor, a primelor discoteci, a muzicii disco și a startului muzicii electronice.

Până acum, artiști ai anilor 70-80: Bonnie Tyler, Smokey, Semnal M și ai anilor '90-'00 : Nana, Snap!, Ice Mc, Loona, La Bouche, DownLow, Captain Jack, Bomfunk Mc'S, Lou Bega, Dr Alban, No Mercy, Mr. President și E-type au făcut ca evenimentele retro party să transporte publicul în timp la ritmurile și specificul acelor ani.

În acest an, organizatorii pregătesc mai mult dans, mai multe baruri, mai multe efecte speciale, mai multă distracție.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Stundeților, Agenția Teatrală Cluj; Orange Sediul Central; Orange P-ța Unirii; Orange Shop Iulius Mall; Iulius Mall la parter, standul ticket event, Platinia Mall, salonul Gett”s Color Bar și online pe: biletmaster și eventim.

Prețul biletelor este între 65 de lei și 120 de lei, în funcție de locuri:

Dancing Area (zonă de stat în picioare): Golden Circle: 100 lei; Standard Dance Area: 65 lei.

Zonă cu loc pe scaun: Diamond Seat: 120 lei; Standard Seat 1: 75 lei; Standard Seat 2: 75 lei.

Iată și artiștii care vor fi prezenți la evenimentul de retro party din toamnă de la Cluj-Napoca și câteva info despre ei:

2 Unlimited - trupă fondată în 1991 în Belgia, s-a bucurat de un succes enorm în anii 90 și a vândut peste 18 milioane de albume la nivel mondial. Single-ul “No Limit” din 1993, a fost numărul 1 în charturile muzicale din Austria, Belgia, Finlanda, Franța, Irlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveția și UK, iar în SUA s-a clasat în primele 25 de piese din top 25 Dance Charts. În Germania single-ul a obținut certificare “Platinum” pentru vânzarea a 500.000 de unități. Până în 1996, vânzările globale ale single-ului “No Limit” au atins cifra de 2.3 milioane de unități. Haddaway sau Nestor Alexander Haddaway, a debutat în 1992 cu single-ul “What is love” care a devenit extrem de popular în Europa. Au urmat alte single-uri care l-au făcut celebru pe artist: “Life”, “I miss you” și “ Rock my heart”, care l-au făcut să intre în topurile 10 ale Europei și să îl plaseze pe Haddaway ca unul dintre cei mai de succes artisti euro dance. CORONA - formație italiană Eurodance care a avut succes masiv în anul 1993 cu hitul „Rhythm of the night”. Alte hituri ale formației lansate în 1995: „Baby, baby” și „Try me out”.

SASH! - echipă Germană de DJ/ Producători, avândul ca „frontman” pe Sascha Lappes care lucrează în studio împreună cu Ralf Kappmeier și Thomas „Alisson” Lüdke. Au vândut peste 18 de milioane de albume în întreaga lume, și au câștigat mai mult de 65 premii de aur și platina.

N&D - formație muzicală din România înființată în anul 1999, având hiturile din genul muzical eurodance cu influențe house. Nick și Delia au încântat publicul în acea perioadă cu piese care au devenit rapid hituri. Vino la mine sau Vreau să plâng sunt două din celebrele piese interpretate de N&D și fredonate de publicul din România.

Sweet Kiss - formație de muzică românească din anii 1990. Trupa le-a avut în componență pe Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără ”Alin, Alin”, ”Floare albă, floare neagră”, ”M-ai părăsit nu-mi pasă”, ”Plouă iar”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
totcemiscă

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania! Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Despre noi

Clătește-ți ochii, mintea și sufletul cu altfel de informații!

Află tot ce mișcă în Cluj și alte orașe din Transilvania!

Te interesează altceva decât scandal, politică sau cancan? Atunci ești pe frecvența care trebuie! Ne propunem să-ți aducem în prim plan activități la care poți să fii și tu părtaș. Aici găsești informații despre aproape orice te-ar putea interesa.  

POINT COMMUNICATIONS SRL-D
CUI: 36079057
Cluj Napoca, Judetul Cluj, România
Mobil: +40 742.168.801
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…